Beste trouwe injectables-klanten van Oogmark,

Na lang wikken en wegen heb ik besloten definitief te stoppen met het aanbieden van injectables behandelingen. Dit geldt overigens alleen voor de injectables zoals botox- en fillerbehandelingen. 

Hierdoor heb ik meer tijd om Oogmark en Haarmark de expert-kliniek voor bovenooglidcorrecties respectievelijk haartransplantaties te laten zijn.
Zoals veel cosmetische klinieken ben ik ooit naast de ooglidcorrecties, injectables behandelingen gaan aanbieden. Gaandeweg, merkte ik minder tijd over te houden voor de ogen en haren waar mijn hart ligt.
Ik wil dan ook met dit berichtje alle injectables patiënten, die mij jarenlang bezocht hebben, hartelijk danken voor hun vertrouwen. Ik heb het graag gedaan.

Ben je toch nog op zoek naar een goed behandeladres voor fillers of botox? Alle bestaande en nieuwe patiënten verwijs ik graag door naar Robin Ernsting, cosmetisch arts KNMG in Leek (https://dutchinjectables.nl) of Shelly Gangapersad (https://doktershelly.nl), cosmetisch arts in Drachten.
Wil je nog persoonlijk contact over dit bericht, laat het dan gerust weten, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijke groeten, Mark van Bracht, cosmetisch arts KNMG