Ooglidcorrectie Friesland

Bovenooglidcorrectie in Friesland

Merk je dat je oogleden steeds zwaarder aanvoelen, omdat ze beginnen te hangen? Met een bovenooglidcorrectie verwijderen we overtollige huid met een incisie in de oogplooi. Al 7 jaar zijn we gespecialiseerd in de uitvoering van bovenooglidcorrecties. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Met onze bovenooglidcorrectie-simulatie zie je meteen welk effect de behandeling heeft. We voorzien je graag van advies op maat.

Tijdsduur ingreep: ± 60 a 75 min.
Herstelperiode: ± 4 a 7 dgn.
Controlemomenten: 1 en 12 weken later

Wanneer heb ik een bovenooglidcorrectie nodig?

Twijfel je of een bovenooglidcorrectie de juiste oplossing is voor jou? Een ooglidcorrectie biedt uitkomst voor mensen met overhangende oogleden. Vaak gebeurt dit op oudere leeftijd, omdat de huid verslapt. Niet alleen kan het een vermoeide blik opleveren, maar je kan je er ook vermoeid door voelen. Andere symptomen die voorkomen zijn hoofdpijn, verminderd zicht en de behoefte om regelmatig je wenkbrauwen op te trekken.

Kosten ooglidcorrectie Friesland

Een bovenooglidcorrectie in onze praktijk kost € 480. Deze prijs geldt voor een behandeling aan één oog. Voor een bovenooglidcorrectie aan beide ogen betaal je € 785, dus € 392,50 per oog. Bekijk onze prijslijst voor een compleet overzicht.

Ooglidcorrectie Friesland: de behandeling

Een ooglidcorrectie is een eenvoudige en geheel veilige ingreep die we gewoon in onze huisartsenpraktijk uitvoeren. De hele behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. De herstelperiode na de ingreep bedraagt gemiddeld 2 tot 3 dagen. Na de behandeling voeren we ook nog twee controles uit. Deze momenten vinden 1 week en 12 weken na de ingreep plaats.

Het resultaat: voor en na foto's

Na de behandeling zie je direct cosmetisch resultaat en zijn de medische klachten verdwenen. Je overhangende oogleden zijn verdwenen en zitten strakker, waardoor je er niet meer vermoeid uitziet. Daarnaast voel je je niet meer vermoeid, heb je niet constant het gevoel dat je je wenkbrauwen moet optillen en is je zicht weer optimaal. Alle foto’s

Foto’s: bovenstaande foto’s zijn eigendom van Oogmark™ en met toestemming van de betreffende patiënten gepubliceerd. Her-gebruik of publicatie door derden is niet toegestaan.

Enkele ervaringen van cliēnten

Vragen? Neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen over onze behandelingen? Neem dan contact met ons op of vraag een consult aan voor een ooglidcorrectie in Friesland. We beantwoorden je vragen en geven advies op basis van jouw situatie.

Vrijblijvend consult aanvragen

Stuur eventueel een foto ter beoordeling mee.