10

Geweldig, ben zeer tevreden met het resultaat!

Ik heb een ooglidcorrectie laten doen. Intake was erg plezierig, goede en professionele uitleg. Operatie is ook voorspoedig verlopen, geen complicaties gehad. Dag na de operatie werd ik gebeld, hoe het ging. Ik kon met al mijn vragen terecht ,er was een luisterend oor. Ook kon ik na de operatie 24uur per dag bellen mocht er iets zijn. Prima nazorg en ben zeer tevreden over het resultaat! Geweldig!
- Langweer
9

Eerlijk en duidelijk advies

Na een eerlijk en duidelijk intake gesprek volgde 2 weken later de correctie aan beide oogleden. Na verdoving een pijnloze ingreep en ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik heb géén bloeduitstortingen of verkleuringen gehad en ook geen napijn, het herstel was zeer voorspoedig. Met het resultaat ben ik zeer tevreden. Ik zou dit adres zeker aanbevelen.
- Ureterp
10

Alles top

Door slordigheid van mij,kon ik op de dag niet geopereerd worden, was niet duidelijk geweest dat ik met de juiste medicijn bloedverdunnend drie dagen volgens afspraak was gestopt, met als gevolg dat deze arts geen risico,neemt ,en de operatie niet kon doorgaan. Heb hem nog geprobeerd hem over te halen ,maar zijn standvastig was duidelijk.Wil hiermee aangeven dat deze arts zeer zorgvuldig te werk gaat. Hij heeft mij geen extra kosten gerekend,en de operatie is een week uitgesteld.Verder een top ars in voor en nazorg,was ook heel blij met het resultaat,raad ook iedereen met ooglid problemen hier naar toe te gaan,nogmaals top.
- Bakkeveen
10

In 1 woord super, van intake tot aan de laatste controle

Oogmark is een aanrader. Ben erg blij met het resultaat. Team oogmark bedankt.
- Kalenberg
10

Behandeling werd professioneel uitgevoerd, met goede uitleg en vriendelijke bejegening.

Bovenste ooglid correctie gehad, nu 3 maanden later erg blij met het resultaat.
- Buitenpost
10

Uitstekend!

Hele prettige sfeer en alle tijd voor de behandeling en nazorg. Een arts die zijn vak verstaat.
- Nieuwehorne
10

Fantastisch geholpen

Veel last van zware en moeien ogen. Zag er tegen op om mijn oogleden te laten opereren maar is mij alles mee gevallen. Er is een stuk vel en vet weggehaald uit mijn oogleden. Nu vele malen minder last van moeien ogen. Alles is goed uitgelegd en super geholpen. Dank.
- Drachten
9

Geweldig

Ik ben heel goed ontvangen en goed voorbereid. Het is meegevallen en weinig pijn gehad. Zou het zo weer doen.
- Damwald
10

Super resultaat en blij met keuze voor Oogmark

“Ooglid correctie: Mijn ervaring was echt 100% positief. Ik ben normaal gesproken erg kritisch maar heb in dit geval niet iets kunnen vinden wat ik noemenswaardig anders zou willen. Van het kosteloze intakegesprek, operatie en nazorg. Intake was volledig en ook helder wat resultaat ongeveer kon worden tot de risico’s die elke operatie heeft. Tijdens en voor de operatie was er een ontspannen sfeer wat prettig is omdat toch wel een beetje spannend is. Duidelijke uitleg over proces en de vraag of ik graag wilde horen wat de precies deden. Prikjes waren wel even pittig maar verder ingreep goed verlopen. Zou iedereen Oogmark aanraden juist omdat het kleinschalige en persoonlijk sfeer veel vertrouwen geeft. Nu na 12 weken prachtig resultaat wat alleen nog maar mooier kan worden.
- Franeker
10

Mijn ervaring met oogmark is geweldig.

Mijn oogleden laten liften door Mark. Deze dokter raad ik iedereen aan. Super begeleiding en het resultaat kon niet beter. Hij is erg kundig in wat hij doet. Je voelt je erg op je gemak bij hem. Zelfs tijdens de operatie was ik ontspannen dankzij Mark en zijn assistent. Hij belt je de volgende dag op hoe het met je gaat. Super toch?
- Scharsterbrug
10

Erg tevreden!!!!!

In het intake gesprek werd ik goed en duidelijk geïnformeerd over de procedure door Dr. van Bracht. Het gaf een professionele indruk en dat heb ik ook zo ervaren . Ook tijdens de ingreep werd ik er goed bij betrokken en er heerste een gemoedelijke sfeer. Ik voelde me op mijn gemak. Muziekje op de achtergrond was ook fijn. Na de ingreep was Dr. van Bracht 24 uur bereikbaar voor als er zich problemen zouden voordoen. De nazorg is ook goed geregeld . Kortom : Ik ben over alles tevreden en zeker het resultaat, die mag er zijn.
- Grijpskerk
9

Het verwachte resultaat gehaald!

Al jaren keek ik in de spiegel tegen mijn a symmetrische ogen aan. Wat zou ik daar graag iets aan laten doen. Via via hoorde ik over een huisarts in Drachten die ooglidcorrecties deed, dr. van Bracht, cosmetisch huisarts. Ik heb een afspraak gemaakt voor een gesprek en alles werd heel duidelijk uitgelegd. Ook laat hij zien wat je ongeveer kunt verwachten. De operatie zelf was prima te doen. De verdovingsinjectie is vervelend, maar daar heeft hij mij doorheen gepraat. Daarna ging het voorspoedig. Ook na de operatie is het prima te doen. Inmiddels zijn we dik 3 maand verder en ziet het er fantastisch uit. Ik ben heel blij dat ik eindelijk de stap heb durven nemen.
- Ureterp
10

Geweldig resultaat

Na een fijn, uitgebreid intakegesprek met Mark, heb ik drie maanden geleden een bovenooglid correctie laten doen. Dankzij de duidelijke voorlichting en de rust die Mark uitstraalt, totaal geen last gehad van nervositeit. Tijdens de ingreep vertelt hij stap voor stap wat hij gaat doen, muziekje op de achtergrond, voor je het weet is het klaar. Prikjes waren een beetje venijnig, maar prima te doen. Alleen de eerste dag beetje last gehad van branderige ogen, voor de rest geen centje pijn. Nu drie maanden later, een heel tevreden en gelukkige vrouw, geen hangende oogleden en hoofdpijn meer, maar een open blik en de vermoeide uitstraling behoort ook tot het verleden. Kortom een aanrader!
- Heerenveen
10

Een hele positieve ervaring !

Een persoonlijke benadering door Dr Mark en alle tijd voor vragen dus voelt al snel vertrouwd .Ik heb een ooglid correctie gehad en doordat Dr Mark alles zo goed uitgelegd had ging ik er vol vertrouwen naar toe. En dat is ook niet beschaamd het resultaat is echt geweldig !! Ik ben er heel erg blij mee en als het over jaren weer zou moeten dan is de keus snel gemaakt en zou ik het zo weer gaan doen .En wat belangrijk is het is betaalbaar en dat is natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid. Dus het is zeker een aanrader om hier na toe te gaan en je te laten informeren over de mogelijkheden die je kan bespreken met Dr Mark.
- WOLVEGA
10

uitstekend

Goed en uitgebreid voorgelicht, duidelijke en heldere informatie over de ingreep en de te verwachten resultaten. Er is alle ruimte om vragen te stellen, tijdens de intake, maar ook later kun je er met je vragen terecht. Zware hangende oogleden veroorzaakten bij mij veel hoofdpijn en vermoeid/zwaar gevoel aan mijn ogen/gezicht. Dit is na de ingreep nu over, ben hier heel erg blij mee! En een frisse open blik is natuurlijk ook mooi meegenomen. Ook de nazorg en controles naderhand verliepen uitstekend.
- Leeuwarden
10

Super tevreden, echt blij met het resultaat

Een plezierige ontvangst, uitgebreide uitleg, alle ruimte om je nog te kunnen bedenken, wil ik wel of niet... Tijdens de ingreep was de sfeer relaxed, muziekje aan. De volgende dag even een telefoontje, om te controleren hoe het ging. De wonden waren heel snel genezen, nu 3 maand later heel blij met het resultaat, en het gaat nog mooier worden is me vandaag beloofd bij de nacontrole. Ik ben hartstikke tevreden.
- Hoogersmilde
9

Geholpen door een top dokter en het is me erg meegevallen

Vooraf goed geïnformeerd, tijdens ingreep gerustgesteld en op de hoogte gehouden. Pijn is me meegevallen ook na de tijd. Super blij met het resultaat. Bedankt Mark!
- Bakkeveen
10

Uitmuntend

Het gehele traject van intake tot nabehandeling, dus van A-Z is op een ontspannen en vakkundige wijze afgehandeld. Ik kan Oogmark van harte aanbevelen.
- Delfzijl
10

Van begin tot eind een zeer goede begeleiding.

Ik vond het best een hele stap om een ooglidcorrectie te laten doen. Bij het eerste contact werd ik gelijk op mijn gemak gesteld, er werd duidelijk en eerlijk verteld wat wel en niet mogelijk was. Vanaf het begin tot aan het einde van de behandeling heb ik een warm en belangstellend contact gehad met de behandeld arts. Een echte aanrader!
- Bakkeveen
10

Zeer correct en vakkundig.

Lang over mn beslissing gedaan, maar uiteindelijk super blij met t resultaat. Van A tot Z goed , intake, planning , operatie en resultaat.
- Sneek
10

Menselijk, toegankelijk en vakwerk

Spannend toch een “operatie”, in je gezicht.. Lijk ik straks nog wel op mezelf? Toch door steeds migraine en zware oogleden, de beslissing genomen. Het ging niet om uiterlijk, het ging om de constante druk en zware gevoel op mijn ogen, daar wilde ik van af. Intake was heel prettig, menselijk, eerlijk. Behandeling zelf was net zo; laagdrempelig, betrokken, geruststellend. Herstel ging snel! En viel enorm mee! En nu? Migraine weg, druk op de ogen weg! En stiekem vind ik het uiterlijke resultaat ook fantastisch! Het team van Oogmark voelt als een warm bad. Mijn dank is groot!
- Heerenveen
10

zeer tevreden

Planning van te voren bedacht: Eerste dag van de vakantie ooglidcorrectie zodat ik 3 weken later met "een heerlijk uitgeruste blik" op mijn werk kon verschijnen. Dat is inderdaad gelukt. Na 3 weken geen blauwe ogen en zwelling meer. En dus niet nodig om aan een ieder uitgebreid over mijn ooglid-belevenissen te verhalen. Zeer tevreden over de service, de ingreep en het resultaat. Mijn bovenoogleden zijn weer zichtbaar. Dat is best weer eens leuk. En ook heel relaxed dat ik niet steeds mijn wenkbrauwen op hoef te trekken om een beetje goed zicht te hebben. Nadeel? Sinds mijn ooglidcorrectie tranen mijn ogen weer als ik aan het uien snijen ben. Maar dat neem ik graag voor lief.
- De Tike
10

Ik ben vakkundig en prettig geholpen aan een ooglidcorrectie met heel mooi resultaat!

Voordat de behandeling plaatsvindt wordt tot en met de nazorg uitvoerig uitgelegd. Alle facetten komen aan bod inclusief de (mogelijke en beperkte) risico's. Je krijgt voldoende de tijd om te beslissen, de intake is geheel vrijblijvend. De behandeling wordt vakkundig en pijnloos uitgevoerd. De nazorg vanuit de praktijk mag er ook zijn, je wordt zelfs gebeld met de vraag hoe het gaat. Dokter bracht wil erg graag vakwerk afleveren!
- Ureterp
10

Zeer tevreden.

De uitleg was duidelijk. Mark neemt er alle tijd voor. Tijdens de operatie was het heel relaxed. Je wordt steeds op je gemak gesteld. En het resultaat is perfect. Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan. Heb geen vermoeide ogen meer en mijn ogen zijn weer te zien. Ik krijg veel positieve reacties van mijn omgeving. Zelfs van mensen die niet weten dat ik een ooglidcorrectie heb gehad. Ik heb Oogmark al bij verschillende vriendinnen aanbevolen.
- Opende
10

Zeer tevreden

Na een vriendelijk en deskundig intake gesprek meteen een afspraak gemaakt voor een bovenooglid correctie. Ik draag al 42 jaar met veel plezier harde contactlenzen maar had de laatste tijd steeds meer een gevoel van irritatie net alsof mijn oogleden er op drukten vooral in de avond had ik last en dan deed ik ze maar uit. Sinds de correctie draag ik ze weer probleemloos zo lang als ik wil. Ook de prijs voor alles is heel redelijk in vergelijk met die van klinieken. Ik zal dr van Bracht en zijn team dan ook zeker aanbevelen. Griet Bos Wolvega
- Slijkenburg
10

Zeer goede persoonlijke aandacht

Tijdens het intakegesprek, de uiteindelijke operatie, alles bij elkaar vond ik het zeer prettig met dezelfde mensen te maken hebben. Het gaf mij een vertrouwd gevoel.
- HARKEMA
10

Super tevreden!!!

Zag wel wat tegen de ingreep op( bovenste oogleden liften), maar werd op mijn gemak gesteld door goede voorlichting. Ook een medicijn om rustig te zijn hielp me van mijn zenuwen af. Alles werd precies uitgemeten en ik had er alle vertrouwen in dat het goed kwam. Na de verdoving voelde ik geen pijn meer. Later wel, maar was goed te doen met paracetamol. Ook een aantal dagen dik en blauw om de ogen. Nu 3 mnd later zie je daar niks meer van. Ik ben super tevreden en ik zal het iedereen aanbevelen om deze ingreep bij Oogmerk te laten doen.!!!
- Warga
10

Deskundig, persoonlijk en vertrouwen!

Ik ben op alle vlakken positief! Intake gesprek en beoordeling van correctie objectief, duidelijk en volledig! Geweldige uitleg tijdens de behandeling en in de nazorg alle mogelijkheden voor informatie en contact. Arts reageert snel en adequaat in de dagen na behandeling bij vragen over verloop herstel! Alle lof!
- Dijken
10

Fantastisch, kundig, eerlijk en zeer professioneel team!

Juni 2020 een ooglid correctie laten doen. Vanaf het eerste moment contact had ik een zeer goed gevoel. Een gevoel van vertrouwen, eerlijkheid en respect werd gegeven. Een duidelijke uitleg wat de mogelijkheden waren en ook wat consequenties konden zijn. Tijd werd ruimschoots genomen voor uitleg geven. Tijd gekregen om hier over na te denken en werd niet aangedrongen. Zoveel vertrouwen gekregen dat toen ik naar huis reed gelijk wist, dit gaat goed komen. Volgende dag gelijk afspraak gemaakt. De correctie was volledig pijnloos, alleen de verdoving spuitjes prikten iets. Na controle ook zeer tevreden over. Drs M. van Bracht en team zijn toppers van de bovenste plank. Super tevreden en zeer blij met het resultaat. Ervaring nu (3 maand later) blijkt ook nog dat het meer dan goed is gelukt gezien ik minder vermoeid ben in de ogen en een ruimere blik heb. Ik zie er ook niet meer zo vermoeid uit. Al met al een zeer tevreden mens, elke dag blij dat ik deze ingreep heb laten doen en ik beveel Oogmark zeker aan bij andere mensen.
- Zandt
10

Ik zocht een veilig voelende maar ook betaalbare oplossing en die vond ik hier!

Ik kwam bij Oogmark na een zoektocht naar een behandelaar om een ooglidcorrectie te laten doen. Ik zocht een betaalbare maar vooral veilig voelende praktijk. Beide vond ik bij Oogmark. Er is veel tijd voor, tijdens maar ook na de ingreep. Persoonlijke aandacht en geen nummer. Het heeft mij uiteindelijk nog meer gebracht dan ik had gehoopt. Mooie frisse oogopslag maar ook zijn irritatie en branderige ogen verdwenen. Hoofdpijn door deze irritatie is weg. De ingreep zelf vond ik natuurlijk wel spannend maar je word heel goed begeleid door de arts en assistente en dat mij dat heeft geholpen rustig te blijven. Neem de adviezen na operatie ter harte en gun jezelf tijd voor herstel zou mijn tip nog zijn!
- Groningen
10

Bovenooglidcorrectie: prachtig resultaat!

Het is niet een makkelijke keuze om een bovenooglidcorrectie te laten doen. Bij drs. Mark van Bracht ben je écht aan het meest prettige en deskundige adres. Daarnaast is de ingreep bij Mark van Bracht ook nog eens een stuk goedkoper dan bij dure cosmetische klinieken. Na de intake waarbij je een eerlijk advies krijgt, kun je de keuze maken om het wel of niet te doen. Je wordt hierbij goed begeleid en krijgt alle informatie die je nodig hebt. De ingreep zelf is ontspannen en het team stelt je gerust. Je bent in goede handen bij dokter van Bracht. Ook de nazorg is uitstekend, want via een 06-nummer kun je na de ingreep bijvoorbeeld direct aan de arts vragen stellen. Al met al, een aanrader! Ik ben erg blij met het resultaat, mijn ogen zijn weer stralend en fris en ik krijg veel complimenten!
- Leeuwarden
9

Professioneel en eerlijk advies

Zeer professioneel en kundig van intake gesprek tot nacontrole Voor een bovenooglid correctie hoef je echt niet naar een kliniek of ziekenhuis. drs. M. van Bracht (Mark) van Oogmark geeft een eerlijk advies om het wel of niet te doen Al met al een zeer tevreden klant!
- Nij Beets
10

Ik ben zeer blij met het resultaat!

Eind mei 2020 mijn oogleden laten corrigeren. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste moment dat ik bij Oogmark binnen stapte had ik er een zeer goed gevoel bij. Je krijgt een eerlijk en goed advies. De operatie valt reuze mee. Zeer deskundige arts en assistentes.
- Spigt
10

Geen ingreep gehad, maar wel zeer tevreden

Ik liep al jaren met het plan rond: ik wil een ooglidcorrectie aan mijn linkerooglid. Deze was helemaal niet in verhouding met het rechter. Uiteindelijk heb ik de stap genomen toen ik op de website van Oogmark kwam. Dit sprak me wel aan. Mark van Bracht heeft de opties bekeken en hij kwam tot de conclusie om het niet te doen. Bij mij kan het in de toekomst door bepaalde invloeden averechts werken, nl. dat mijn oog niet meer kan sluiten. Het kan een tijdje goed gaan, maar pakt het wel verkeerd uit.....dan heb ik enorm spijt. Hij heeft dit allemaal goed uitgelegd, ik mocht het zelf beslissen, maar hij heeft het me afgeraden. Door het duidelijke advies heb ik het niet gedaan. Ik ben toch weer tevreden naar huis terug gekeerd, ook omdat ik weet waar ik aan toe ben. Deze praktijk doet niet zomaar een ingreep om te verdienen, maar kijkt met je mee of het echt wel kan. Dat hoor je wel eens anders, dan doet men onnodige ingrepen, alleen om geld te verdienen. En dat is hier echt niet aan de orde. Ik heb de ingreep niet gedaan, maar het voelt goed zo.
- Haulerwijk
10

Een frisse blik door een uitstekende ooglidcorrectie bij Oogmark in Drachten.

Zo blij dat ik de stap heb gezegd om door dr. M. van Bracht een ooglidcorrectie te laten doen. Na de intake voelde ik mij zeer op mij gemak en ik ben vol vertrouwen de behandeling tegemoet gegaan. Dr. M. van Bracht en zijn assistente hebben door hun juiste benadering, vanwege mijn prikangst mij geweldig door de operatie heen geholpen. Door het professioneel en menselijk contact met de assistente en dr. M. van Bracht, ben ik een blij mens met een frisse blik.
- Noordwolde
10

het viel me 100 % mee en ik ben ontzettend tevreden over het resultaat!!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ooglidcorrectie. Eerst een vrijblijvend en informatief gesprek waar ik direct al vertrouwen in had. De ingreep viel me ontzettend mee en ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Hij gaat heel nauwkeurig en hygienisch te werk en bovendien ontzettend aardig!
- Lippenhuizen
10

Geweldig

Na mijn eerste telefoontje was ik al om. Deskundig,vriendelijk. Op m'n eerste afspraak is alles duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten en wat haalbaar was. En het resultaat was meer dan dat ik gehoopt had. Al met al had ik dit veel eerder moeten doen.
- Leek
10

Persoonlijk en deskundig.

In het intake-gesprek werd alle tijd genomen om alles helder en duidelijk uit te leggen. Ik vond het best spannend om een ooglidcorrectie te laten doen, met name hoe de littekens zouden worden. Ook hier werd rustig de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en me gerust te stellen. Tijdens de ingreep werd er gezellig gepraat en werd er regelmatig even gevraagd hoe het met me ging. De nazorg was prima en het gaf me een goed gevoel dat ik ten allen tijde kon bellen( hoefde overigens niet) De behandeling en de consulten heb ik als heel deskundig, prettig en persoonlijk ervaren. Top Oogmark!
- Sneek
10

Zeer tevreden

Ben heel blij met het resultaat. Er word alle tijd voor je genomen, wat heel geruststellend is. Alles is mij enorm mee gevallen.
- Twijzelerheide
9

Eerlijk en ervaren

Na mijn intake heb ik een eerlijk advies gekregen waarin er goed werd meegedacht. Er was een duidelijke en heldere voorlichting en alles werd goed van te voren doorgesproken. Tijdens de operatie merk je dat er veel ervaring is en dat is erg prettig. De nazorg is keurig en bij mij is het resultaat boven verwachting!
- Drenthe
10

Fantastisch

Al jaren continue zware oogleden . Volgens omgeving er altijd moe uitzien. Via huisarts tip Oogmark kliniek gekregen. Na uitvoerige intake tot ingreep besloten. Ingreep zelf is mij erg mee gevallen. Leuke en ontspannen sfeer. Er wordt continue uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ook na de ingreep is dr vsn Bracht 24/7 bereikbaar voor eventuele problemen, wat gelukkig niet nodig was maar wel een vertrouwd gevoel geeft. Al met al heel erg blij met het eind resultaat. Zou het een ieder zeker aanraden.
- ZUIDHORN
10

Echt een uitstekende ervaring

Na een tijdje nagedacht te hebben over een bovenooglidcorrectie, de stap toch gezet bij dr. Van Bracht. Via een vriendin en mijn schoonheidsspecialiste, die beiden erg positief waren over deze arts, kwam ik bij hem terecht. En echt waar, ik kan geen minpunten bedenken over de ervaring, behandeling en communicatie van deze kliniek. Ze nemen je serieus, communicatie is duidelijk en snel, de behandeling zelf viel heel erg mee , na de tijd amper last gehad en het resultaat is heel mooi. Zelfs mijn hoofdpijn is minder geworden en mijn oogschaduw verdwijnt niet meer in een dikke plooi. Ook de nazorg is heel erg prettig en het herstel ging bij mij ook volgens het boekje. Bovendien is de prijs, vergeleken met andere klinieken, heel gunstig. Ook niet onbelangrijk. Al met al ben ik heel blij dat ik de ingreep bij dr. Van Bracht heb laten doen, ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!
- Drachten
10

uitstekende ervaring

Via huisartsenkliniek op facebook bij dr Bracht terecht gekomen. Via, via al goede recensies gehoord en gelezen. Dr Bracht neemt alle tijd en legt alles duidelijk uit en kijkt naar de mogelijkheden. Boven ooglidcorrectie was goed te doen , eerste 2 prikjes zijn wel vrij gevoelig, arts is daarna 24/7 bereikbaar, dat geeft een fijn gevoel. Ik ben nu eindelijk van mijn klachten af, geen vermoeide, zware en branderige ogen meer. Littekens zijn nauwelijks zichtbaar. Ik zou iedereen die dit overweegt met een gerust hart naar Dr. Bracht sturen.
- Meppel
43 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10