10

Oogverblindend

Fijne praktijk en zeer deskundige en persoonlijke begeleiding door Saskia Accord en de assisitenten. Alle tijd genomen voor de intake. Tijdens de ingreep zelf leuke gesprekken gehad en het was zo voorbij. Nadat de verdoving uitgewerkt was een paar uur een oncomfortabel gevoel en verder is het probleemloos verlopen zonder pijn of andere ongemakken (afgezien van het make-up verbod en het niet wassen van mijn haar gedurende een week). Het is me 100% meegevallen en ik ben erg blij met het resultaat.
- Nieuwehorne
10

Geweldig!

Ooglid correctie uitgevoerd door Dr.Saskia, vanaf de intake tot de nacontrole zeer duidelijke goede voorlichting en informatie gekregen. Tijdens de ingreep op een fijne manier gerust gesteld, waardoor ik een veilig en vertrouwd gevoel had. Het blijft toch altijd spannend. De. Ontrolde bij de assistente waarbij de hechtingen werden verwijderd verliep ook in een ontspannen en prettige sfeer! Ik ben ontzettend blij met het resultaat ik zou tegen iedereen die twijfelt willen zeggen DOEN maar dan wel hier!
- Eastermar
10

Fenomenaal!

Na jaren wikken en wegen uiteindelijk de stap gezet. En wat een geweldige ervaring. De zorg en aandacht die er voor je is, is zo fijn, je voelt je gelijk op je gemak. En wat een resultaat! Zo mooi en deskundig gedaan. Ik ben Mark van Bracht en zijn assistente enorm dankbaar. En voor de twijfelaars…. doen!
- Ureterp
9

Heel blij met het resultaat

Dr. Saskia Accord heeft mij goed voorgelicht en uitgelegd wat ik kon verwachten als eindresultaat. En dat heeft ze zeker waargemaakt. Ik heb een frissere blik en minder vermoeide ogen aan het einde van de dag. Zeer tevreden!
- Heerenveen
9

Zo blij met mijn ooglidcorrectie,geen vermoeide ogen meer en dagelijks complimentjes

Met dank aan Saskia Accord, voor de goede voorlichting , behandeling , en nazorg .
- Oosterwolde
10

Wou dat ik het jaren eerder had gedaan

Ik ben geholpen door dr Saskia Accord. Heel fijn intake gesprek gehad waarbij je alles wordt uitgelegd en ook nog de meerdere mogelijkheden die er bestaan voor hangende oogleden. Bij mij was het vooral de druk op m’n ogen waar ik last van had. Daardoor veel hoofdpijn. Alles is mij 1000% meegevallen en zou het bij wijze van zo weer doen. Tijdens de operatie wordt heel duidelijk uitgelegd wat ze doet en wat het gevoel daarbij kan zijn. Maar wat een geweldig resultaat!! Dat zware gevoel is weg en ik heb nu een heel open blik gekregen. Ontzettend bedankt!!! Hartelijke groet, Karin Sanders
- Heerenveen
9

Zeer tevreden

Tijdens de intake met Saskia had ik al een goed gevoel. Alles werd stap voor stap rustig en duidelijk uitgelegd. Tijdens de ingreep werd alles ook duidelijk uitgelegd. Verdoving zetten was niet pijnlijk, daar zag ik het meeste tegenop. Na de ingreep geen pijn gehad. Resultaat is echt super! Bedankt Saskia!
- Houtigehage
10

Geweldig!

Wat een geweldige ervaring heb ik bij oogmark gehad. Okè ik moest even wachten toen ik een afspraak had gemaakt en eindelijk voor een intake kon, Maar daarna kan het heel snel gaan. Mark van Bracht geeft je bij voorbaat alle informatie die je nodig hebt, geeft instructies in aanloop naar de ingreep. Op de dag van de ingreep wordt je opgevangen door een assistent en zij verteld nog een keer hoe de ingreep in zijn werk gaat. Er worden (veel) foto`s gemaakt, ook leuk om het verschil na de tijd te zien. Na de ingreep krijg je instructies mee en na een week kom je op controle en worden de hechtingen verwijderd. Een paar dagen na de ingreep zag ik al verschil en dat werd alleen nog maar mooier. Ik ben nu 6 maanden verder en heb geen moment spijt gehad om contact met Mark van Bracht op te nemen voor deze ingreep.
- Leeuwarden
10

zeer tevreden.

Ik had last van zware oogleden, vooral tijdens mijn werk als chauffeusse. Vooral ook plakkende oogleden in de zomer. Een paar weken na de operatie voelde ik al verlichting. Ook doet/voelt mijn hele gezicht minder vermoeid aan. De arts (Mark) en assistente waren zeer kalm en zorgen dat je je op je gemak voelt en ook legde hij de stappen uit. Ik was zeer zenuwachtig maar het viel enorm mee. Zeer blij dat ik de stap heb gezet ivm met de medische noodzaak. Ik raad Oogmark ten zeerste aan.
- Blesdijke
10

zeer vakkundig

Ik vond het best spannend , maar door de rustige uitleg en op gemak stellende voorlichting heb ik er geen spijt van bij Oogmark mijn ogenleden te laten corrigeren en door voldoende rust te nemen heb ik zelfs geen blauwe ogen gehad. Ik zou het zo weer doen.
- Nietap
10

Zeer tevreden met het eindresultaat

Sinds lange tijd had ik last van zware, hangende oogleden. Uiteindelijk de knoop doorgehakt (lang getwijfeld want je laat toch iets aan je gezicht doen) en bij Oogmark uitgekomen vanwege de positieve reviews. Na de intake kon ik binnen een maand geholpen worden. Als inspecteur bij de GGD ben ik erg kritisch op o.a. hygiëne en dit is bij Oogmark dik in orde. Er wordt gewerkt volgens een hoge standaard en dat is zichtbaar in het eindresultaat. In het voortraject neemt dr. Van Bracht je helemaal mee in de procedure en er wordt je precies voorgespiegeld wat je kunt verwachten zodat er geen irreële verwachtingen ontstaan. Het resultaat vond ik uiteindelijk zelfs mooier dan ik had verwacht. De begeleiding vond ik zorgvuldig en ik heb geen pijn of ongemak ervaren. Ook de prijs valt in vergelijking met andere cosmetische artsen reuze mee. Twijfel je of je een ooglidcorrectie wil laten uItvoeren? Ik zou Oogmark zeker aanbevelen!
- Joure
9

Zeer tevreden met de ooglidcorrectie

Ik ben zeer tevreden met de ooglidcorrectie die ik heb laten uitvoeren bij Oogmark. Voorafgaand bij de intake ben ik duidelijk geïnformeerd over de behandeling en het te verwachten resultaat. De behandeling zelf was pijnloos. Dr. Mark vertelt tijdens de ingreep stap voor stap wat hij gaat doen. Ik ben blij met het resultaat.
- Dokkum
9

Superblij mee!

Geholpen door een professioneel team die weten wat ze doen. Eerst een screening of het echt wel nodig is en of het moeite waard is van opereren. Nou bij mij was het zeker de moeite waard en met een mooi eindresultaat! Naar aanleiding van een oogziekte (Graves) had ik flinke hangende oogleden overgehouden. Na de ooglid correctie ervaarde ik gelijk de eerste dag al dat ik veel meer zicht had. Daarnaast is de vermoeide blik weg en zie ik er veel stralender/helderder eruit. Mijn dank is groot! Praktijk Oogmark is zeer zeker een aanrader voor cosmetische correcties.
- Gorredijk
10

Ik had voor, tijdens en na de ingreep het volste vertrouwen!

Het intake gesprek gaf bij mij gelijk de doorslag. Ik wacht niet meer. Jaren had ik het plan al. Wil ik ooit iets laten doen? Dan mijn hangende oogleden. Kreeg er ook klachten door. Mij verdiept in een kliniek en ik kwam uit bij Oogmark. Eerlijk verhaal en kleinschalig. Daar hou ik van. Mark geeft vertrouwen, net als zijn assistente Froukje tijdens de ingreep. Het was allemaal lekker relaxt. En pijn heb ik niet gevoeld. Nu, bijna 4 weken geleden is het resultaat al verbluffend. Littekens zijn al bijna niet meer te zien, ik ben niet vreselijk rood, groen en blauw geweest. Alleen wat vocht boven de wangen. Bedankt team van Oogmark. En iedereen die plannen heeft? Wacht niet!
- Goingarijp
10

Goed, eerlijk, en kundig vakman

Ik kwam voor een uitgerekt oorbelgaatje te laten repareren. Dokter Mark legde de procedure uit en gaf aan dat het voor mij niet van toegevoegde waarde zou zijn. Na een opmerking van mezelf van: nou dokter, over een paar jaar mijn ogen maar laten doen. Was de reactie: waarom nu niet, nu heb je er zoveel meer jaren plezier ervan. Ik heb doorgepakt en ben heel blij met het resultaat! Geen vermoeid hoofd meer en mooi subtiel gedaan dat niemand in mijn omgeving het heeft opgemerkt. Precies wat ik ook wilde!. Tjimkje, Drachten
- Drachten
10

Een aanrader

Mijn ervaring met Oogmark is zeer positief, vriendelijk, kundig, vertrouwd, en mijn oogleden zien er fantastisch uit. geweldig werk verricht.
- Opeinde
10

Hele goede ervaring

Ik ben erg blij met mijn bovenooglidcorrectie. De intake verliep prettig. Ik kreeg een eerlijk advies en kreeg meteen te zien wat het resultaat van de behandeling kan zijn. Alles doorbesproken en een afspraak gemaakt voor de behandeling. De behandeling viel me 100 procent mee. Mark vertelde precies wat hij deed. Als je dat niet prettig vindt dan doet hij dat niet 😉 Na de behandeling weer naar huis met een telefoonnummer op zak dat altijd bereikbaar is voor vragen. Dat telefoonnûmmer heb ik niet nodig gehad. Het herstel ging voorspoedig en was pijnloos. Het resultaat was na een aantal dagen al heel goed zichtbaar. Inmiddels zijn we drie maanden verder en lijk ik tien jaar jonger en ben ik van mijn vermoeide ogen af. Prachtig resultaat. Ik had dit veel eerder moeten doen.
- Drachten
10

Ik ben van begin tot eind en vooral met het eindresultaat supertevreden

Ik ben superblij met de behandeling door dr Saskia Accord. Fijne intake, waar alle rust en ruimte was voor mijn vragen en ze mbv een sateprikker liet zien wat het eindresultaat vd ooglidcorrectie ongeveer kon worden. De duidelijke instructies voor de behandeling gaven mij veel vertrouwen en de rust tijdens de behandeling was erg fijn. Het is zo mooi geworden, geen druk meer op mijn ogen. De verwachtingen kwamen helemaal uit. Een aanrader!
- Groningen
10

Een aanrader.

Na een zeer prettig intakegesprek met verbluffend eerlijk advies gelijk een afspraak gemaakt voor een bovenooglidcorrectie bij Mark want dit voelde heel goed. De behandeling viel mij honderd procent mee, zo ook het herstel. Fijn is het dat Mark stap voor stap uitlegt wat hij doet tijdens de behandeling. Ik voelde mij erg op mijn gemak en ik ben erg blij met het resultaat. Prijs/kwaliteitsverhouding optimaal! Er is veel aanbod op dit gebied maar ik zou zeker niet twijfelen: kom gerust naar Oogmark!
- Oosterzee
1

Beperkte ervaring

Doordat de huisartsen maar beperkt deze ingreep uitvoeren zijn de risico’s op complicaties groter. Om deze risico’s te minimaliseren worden er idioot veel maatregelen genomen (zoals 10 dagen geen haar wassen). Mocht er ergens een risico zijn op bijvoorbeeld litteken vorming, dan weigeren ze je als patiënt. Wees dus niet te eerlijk als je hier geholpen wilt worden 😉

Reactie van het bedrijf

Beste Inge, Bedankt voor je feedback. Misschien kunnen we het met dit berichtje toch nog anders voor je uitleggen. Als gespecialiseerde kliniek in cosmetische chirurgie hebben we in de afgelopen 9 jaar juist meer dan 2500 ooglidcorrecties uitgevoerd en is het op voorhand redelijk goed mogelijk een inschatting te maken van het te verwachten eindresultaat of de kans op een bijzondere complicatie. Juist, omdat je eerlijk was, bleek er sprake van een verhoogd risico op een ontsierend litteken en daarmee een aannemelijke kans op een ongewenst eindresultaat. Door onze opleiding en ervaring als cosmetisch arts KNMG en cosmetisch huisarts NVCH twijfelden we daarom, of deze ingreep wel een goede beslissing voor je zou zijn. Daarmee is het is wat ons betreft een misverstand, dat je dit interpreteert als makkelijk of veilig. Het past eerder bij verantwoorde zorg. Juist bij cosmetische ingrepen is er namelijk geen medische noodzaak en zullen we in gezamenlijkheid de keuze maken om wel of niet te opereren. We kunnen je teleurstelling overigens wel goed voorstellen. Mocht je er nog over willen praten, kan dat uiteraard altijd. vriendelijke groet, Saskia en Mark.

- Oudehorne
10

In vertrouwde handen met een zeer tevreden resultaat.

Juist metname ook omdat Mark van Bracht eerlijk is over eventuele, overigens sporadisch voorkomende complicaties en het te verwachten resultaat had ik het gevoel in vertrouwde handen te zijn. Mijn gevoel is juist gebleken en ook niet onbelangrijk...het resultaat is een minder vermoeide aanblik en een meer heldere oogopslag ! Oogmark is op alle fronten aan te bevelen !
- Burgum
10

Prachtig

Prachtig resultaat, beter dan ik verwacht had. Bij mij zag je geen ooglid meer, en nu heb ik dat wel weer heel duidelijk. Ik had voornamelijk veel last van het continu ”optrekken” van mijn oogleden. Zeer vermoeiend. Duidelijk intakegesprek gehad. Voelde meteen vertrouwd. Goede zorg en persoonlijke aandacht. De operatie, herstel en nazorg is allemaal heel goed gegaan. Mark van Bracht verstaat zijn vak goed, dat merk je in alles. Zeer blij met het resultaat
- Drachten
10

Ik heb te lang getwijfeld om deze stap te zetten !

Een ieder die nu ook een ooglid correctie overweegt zeg ik “ Doen “ !! Het is zo de moeite waard .
- De Wilgen
10

Zeer goede ervaringen

Met tevredenheid kijk ik terug op de behandeling bij Oogmark. Ik zou iedereen aanbevelen hiernaar toe te gaan voor een ooglidcorrectie.
- DRACHTEN
9

Prima

Kwam met hoofpijnklachten. Mark van Bracht heeft een behandeling gedaan waarbij klachten aanzienlijk zijn verminderd.
- Oudebildtzijl
10

Eye Catching 🙂

G’day Mate 🙂 Na verschillende bedrijven te hebben gegoogled kwam ik bij Oogmark uit. Ik woon in Australië en wilde mijn ooglid correctie in NL laten uitvoeren gewoon vanwege de torenhoge prijzen hier in Oz. Na een vriendelijke en informatieve e-mail van Eleonore was de stap snel gemaakt. Goed is goed. Half juli was mijn operatie en alles verliep smooth. Fijne begeleiding, gewoon een babbeltje tijdens de operatie, en geheel pijnloos. Ook de nazorg was spotless. Ik zou het morgen gelijk weer doen. Ik had niet eens zwelling of blauwe plekken. Maar het allerbelangrijkste is dat ik veel meer zicht heb in mijn periphirale zicht. En als rij-instructeur is dat wel een must vandaag de dag 😉 geen donkere vlekken meer als ik naar mijn blinde hoeken kijk. Ik raad iedereen aan niet meer verder te Googelen en gewoon Mark of Eleonore te bellen. You won’t be disappointed ….
- Gidgegannup Australië
10

Zeer tevreden over het eindresultaat.

Jaren lang wou ik al een ooglidcorrectie. Maar ik durfde het nooit. Via via kreeg ik dit adres van Oogmark. Hier heb ik een gesprek gehad en besloten dat het nu echt tijd was om actie te ondernemen. En het viel reuze mee. Ze stellen je echt op je gemak. Ik heb het gedaan en ben echt heel erg blij met het eind resultaat. Neem maar van mij aan, als ik het durf, durft iedereen het !
- Ureterp
10

Door duidelijke uitleg is de ooglidcorrectie mij 100% meegevallen.

Bij de intakegesprek werd duidelijke uitleg en informatie gegeven. Een eerlijk advies om de ingreep wel/niet uit te laten voeren. De voorbereidingen voor de operatie was duidelijk en rustgevend. De herstelperiode is mij erg meegevallen. Voor vragen was men goed bereikbaar. Kortom dr. Saskia accord bedankt voor deze fijne ervaring. Ik ben erg blij met het resultaat.
- Sneek
10

Super blij met eindresultaat

Na wat te hebben gegoogled, kwamen we uit bij dr. Mark. De recensies waren goed, daar kijk ik toch wel naar. Tis niet niks, een boven ooglid correctie. Na de vrijblijvende informatie die ik kreeg, was ik al snel bereidt om mijn ooglid correctie hier te laten doen. Het voelde super goed en vertrouwd. Fijne rustige dokter. Ben super blij met het resultaat en krijg veel complimenten over het resultaat. Ik zou deze kliniek zeker aanraden bij mijn kennissen en vrienden!
- EE
10

Super!

Ik heb er jaren over getwijfeld om wel of niet een ooglid correctie te doen, door niet goed zicht en vermoeide ogen en blik. Via een kennis hoorde ik van Oogmark en de goede resultaten en behandeling! Dat is zeker waar gebleken! Dokter Mark nam alle tijd voor de intake, de behandeling en de risico's. Dat laatste vond ik toch wel spannend..wat als het niet goed gaat... Maar het is allemaal super gegaan met een rustige en relaxte ingreep en een super resultaat! Ook de reacties van de omgeving zijn héél positief!
- Sneek
8

Een adres waar ik vakkundig en vriendelijk behandeld ben

Na een intake gesprek gaf Mark van Bracht mij zoveel vertrouwen dat ik een ooglidcorrectie ben aangegaan. Hij legt alles zeer goed uit, zowel van te voren, als tijdens de behandeling. Alles onder relaxte sfeer met muziek naar eigen keus. Ook als je angst hebt raad ik je Oogmark aan. Het resultaat is heel mooi. De nabehandeling is ook met zorg. Mark bedankt.
- Appelscha
10

Heel erg blij!

Zeer professionele praktijk. Mark is als arts erg betrokken en vriendelijk. Ik heb na jaren mijn beide oorlellen laten herstellen. Hij legt goed uit hoe het resultaat kan worden maar is eerlijk wat de risico's mogelijk kunnen zijn. Hierdoor heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken en ben ik zeer tevreden. Groet Bianca
- Marum
10

Goede uitleg van het verloop van behandeling

Duidelijke uitleg over de behandeling en persoonlijk
- Drachten
10

Een geweldig resultaat na een voorspoedige, pijnloze ooglidcorrectie.

Wat had ik veel last van hangende oogleden, dikke, tranende ogen, wazig zien, hoofdpijn enz. Afgelopen zomer hoorde ik van iemand de naam van dokter Mark van Bracht. Deze goede kennis was vol lof over de dokter, de intake en de uitleg met betrekking tot de ingreep en de daaropvolgende behandeling met uitstekend resultaat. Na lang wikken en wegen besloot ik een intake af te spreken. Dat gebeurde in oktober 2021. Wat een duidelijk gesprek, wat een duidelijke uitleg, zowel mondeling als op papier. Ik volgde het advies van de arts op: laat er wat aan doen. Zo gezegd, zo gedaan! Een pijnloze behandeling en goede nazorg En nu…… drie maanden na een flinke ooglidcorrectie, ziet het er heel goed uit en ben ik blij met het (“beoogde”) resultaat.
- Dokkum
10

Super blij met het eindresultaat!

Vanaf de eerste afspraak, het intakegesprek, heb ik een goed gevoel over deze praktijk. Een goede, duidelijke uitleg van wat er gebeuren gaat. Zeer nauwkeurige (daar wordt de tijd voor genomen) aftekenen van de oogleden voor de operatie, en daardoor een perfect resultaat! Dit werd bevestigd door mijn schoonheidsspecialiste, en die ziet er nogal wat voorbij komen.
- Britsum
10

Fantastisch

Het is nu een week geleden dat dokter Mark mij heeft geholpen, vandaag de hechtingen eruit en ik ben nu al zo blij en het word alleen nog maar beter! De begeleiding de voorzorg en nazorg zijn geweldig, ik zag er best tegenop maar dat had niet gehoeven , je word enorm op je gemak gesteld en meegekomen door het hele proces. Geen mooie praatjes maar meedenken en goede informatie verschaffen. Kortom een echte aanrader!
- Sneek
10

Zeer tevreden met resultaat

Super geholpen door Saskia Accord. Resultaat is fantastisch. Ook tijdens de ingreep duidelijke uitleg over wat ze gaat doen.
- Surhuisterveen
10

Goede begeleiding

Behandeling in goede sfeer, Resultaat: vermoeidheid en druk op de ogen verdwenen.
- Drachten
10

onbeschrijfelijk dankbaar

mijn ervaring omschrijven, lastig maar uit het volgende blijkt dat ik u helemaal vertrouwde. Een kennisje van ons zei, maar Joukje je kende hem nog geen kwartier en toch stemde je toe dat hij je mocht opereren. Mijn antwoord was dat is het vertrouwen wat hij uitstraalde denk ik , Heel eerlijk zei ik daar denk ik nu pas over na omdat jij dat zegt.
- frieschepalen
10

Geen enkel negatief punt gevonden, in alle rust geopereerd door een kundige, sympathieke arts

Ik ben begeleid en geopereerd door Saskia Accord, en dat is een zeer goede ervaring geweest. Het voortraject van informatie-uitwisseling verliep bijzonder geruststellend en was buitengewoon volledig. Ze nam alle tijd voor me en via een intakeformulier werden alle aspecten uitvoerig besproken. Deze informatie kreeg ik ook mee naar huis om nog eens rustig door te lezen. Een ooglid-correctie is best spannend maar door het gesprek met haar ging ik er heel rustig in. Ook tijdens de operatie bleef ze me voortdurend vertellen welke handeling ze vervolgens ging doen en welke sensaties ik daarbij zou kunnen voelen. Heel geruststellend! Opvallend vond ik de nauwkeurigheid en rust waarmee ze te werk ging. Na de operatie kreeg ik een spoed-telefoonnummer voor als ik vragen/twijfels had over het herstel van de operatiewond. Zelfs in het weekend kon mijn vraag door haar of een collega-arts worden beantwoord. Tenslotte kan ik melden dat het resultaat van mijn operatie prachtig is. Saskia heeft heel nauwkeurig gekeken hoeveel huid er weggenomen kon worden zodat het resultaat goed bij mijn gezicht zou passen. Kortom: een tien met een griffel. Hartelijk bedankt!
- Roden
10

Zeer klantvriendelijk en zeer deskundig

Vanaf het intakegesprek voelde ik mij thuis . Mark is zeer deskundige en vriendelijke en ook grappige arts . Hij stelt je op het gemak en legt alles rustig en duidelijk uit . Ook tijdens de operatie vertelt hij stap voor stap wat hij gaat doen . De nazorg is ook goed , je kan met vragen altijd bij hem terecht . De operatie is erg goed gelukt . Daardoor voel ik mij zelfverzekerder en zie ik er niet meer zo moe uit .
- Hardenberg
10

Geweldig

Mijn reden voor een ooglift was een vermoeide blik en altijd maar de oogleden optrekken waardoor ook vaak hoofdpijn. In november de intake gehad bij Mark en toen al een goed beeld gekregen van wat het resultaat kon worden. Voorafgaande aan de operatie een duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren en ook tijdens de operatie werd alles duidelijk verteld. De nazorg is zeer goed geregeld: 24/7 bereikbaar. Het verwijderen van de hechtingen was een fluitje van een cent. Nu de laatste controle gehad en wat een mooi resultaat, wat volgens Mark nog beter gaat worden. Deze kliniek zal ik zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
- Heeg
10

Geweldig resultaat

December 2021 ooglidcorrectie laten uitvoeren door Mark met een geweldig resultaat. De intake was ook zeer goed en duidelijk. Bij de gezondheids check bleek mijn bloeddruk te hoog en vertelde hij mij dat hij zo niet ging opereren. Eerst naar de huisarts en idd te hoog, met medicatie was het binnen een half jaar onder controle. De operatie verliep vlekkeloos en Mark legde alles duidelijk uit wat hij ging doen. Het fijne is dat ze 24 uur bereikbaar zijn mocht er onverhoopt toch wat zijn. Ook gewoon voor geruststelling kon je bellen. Ik heb er geen gebruik van hoeven maken en zelfs geen pijnstillers hoeven innemen. Het was pijnloos met een geweldig resultaat.
- Dokkum
10

Een ooglidcorrectie met een prachtig resultaat!

Overweeg je een ooglidcorrectie? Ga dan vooral naar Oogmark! Na mijn vrijblijvend intakegesprek met Mark heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Mark heeft mij goed geïnformeerd over wat de operatie inhoudt en wat eventuele gevolgen. Hierin was Mark eerlijk en duidelijk. De ingreep was niet pijnlijk, met een fijn muziekje op de achtergrond en duidelijke uitleg van Mark tijdens de ingreep gaf dat mij een erg vertrouwd gevoel. Uiteindelijk mag het resultaat er zijn! Mark is nauwkeurig, eerlijk, duidelijk, betrouwbaar en doet zijn werk met veel passie!
- Hallum
10

Het kan niet beter!

De benadering voor de ooglidcorrectie was aangenaam, zowel voor, tijdens, als na de operatie. Pijnmedicatie heb ik niet hoeven gebruiken. Ik heb nu weer een frisse blik en ben dan ook zeer tevreden met het resultaat met dank aan dr. Sylvia Accord. A.R.V. Dokkum
- Dokkum
10

Super tevreden

In november 2021 heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij Oogmark. Ik vond het erg spannend maar het is mij heel erg meegevallen. Mark en zijn assistentes nemen echt de tijd voor je en alles wordt goed uitgelegd. Ik ben heel blij met het resultaat!
- Sneek
10

Zeer goed!

Ben zeer tevreden over de behandeling. Uitgebreid intakegesprek gehad van dr. Saskia en dr. Mark van Bracht. Operatie gedaan door Saskia. Geweldig resultaat en operatie ging erg ontspannen. Helemaal geen pijn gehad en alles werd duidelijk uitgelegd. Ik kreeg een telefoonnummer mee, voor het geval er vragen of complicaties zouden zijn. Was gelukkig niet nodig. Ook controle’s prima. Ik zie er weer veel fitter uit. Geen hangende oogleden meer. Ben heel blij met het resultaat en zou Saskia dus ook bij anderen aanbevelen. Thea Timmerman, Scharsterbrug
- Scharsterbrug
10

Zeer goed resultaat en fijne begeleiding

In eerste instantie niet aan een huisarts willen denken voor een ooglidcorrectie. Via een ander, die deze wel aanbevol, toch maar eens op de site wezen kijken. Gelijk daarna een afspraak gemaakt. Na een zeer goed gesprek, met alle uitleg, een afspraak gemaakt voor behandeling. Resultaat nu na drie maanden al heel mooi. Zeer kundig allemaal, er wordt tijd voor je genomen. Na de operatie zijn ze gewoon 24 uur per dag bereikbaar, voor eventuele vragen en of nazorg. Kijk op de site en laat je informeren.
- WYNS
10

Top geholpen en een oogverblindend resultaat

Op aanraden van een vriendin, die ook een ooglidcorrectie bij Oogmark had laten doen, heb ik na lang twijfelen een afspraak voor intake gemaakt. Ik kreeg een goede uitleg over wat ik kon verwachten qua ingreep en resultaat. Direct een afspraak gemaakt omdat ik er veel vertrouwen in had. Moment van de ingreep was ik wel gespannen, maar Mark legde alles goed uit wat er ging gebeuren. Totaal geen pijn gehad. Ook fijn dat je gewoon 24/7 contact op kan nemen als je iets niet vertrouwd. Alles is perfect verlopen en ben super blij met het resultaat.
- Dokkum
10

Een aanrader!

In oktober 2021 heb ik een ooglidcorrectie laten doen door Mark. De ingreep is mij heel erg meegevallen vooral ook door de duidelijke en rustige uitleg voor en tijdens de ingreep. Pijn heb ik niet gehad, wel de eerste 24 uur rust en de ogen zoveel mogelijk dicht gehouden. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat! De druk van mijn oogleden was direct na de ingreep verdwenen! Wat een verlichting! De wond genas erg snel en heb er weinig last van gehad. De voor en nazorg van dr Bracht is uitstekend! Een aanrader! .
- Appelscha
10

Zeer tevreden!!!

Van meerdere mensen had ik al gehoord dat Mark van Bracht echt goed is zijn werk. Ook mijn eigen huisarts verwees mij naar Van Bracht want volgens haar was hij de beste. Nou ze heeft niet overdreven want ik ben zeer tevreden! Mark en zijn assistente namen alle tijd voor mij en alles werd duidelijk uit gelegd. Ook tijdens de ingreep en dat was prettig omdat ik dat toch wel een beetje spannend vond. Ik had van anderen die ooit een zelfde ingreep hadden gehad horror foto's gezien met dikke blauwe en gezwollen ogen, nou die had ik niet hoor! Nazorg was heel goed en het eindresultaat is heel erg mooi. Dus ik ben heel blij dat ik het gedaan heb.
- DRACHTEN
10

Geweldig

Zag er wel een beetje tegen op maar hoe alles wordt uitgelegd .Saskia heeft mij erg op mijn gemak doen voelen.Iedere handeling is goed.vertelt en werd ik steeds gevraagd of het nog ging.Heb ook helemaal geen pijn gehad Wel verkleuring rond de ogen.Zal iedereen die ooglid correctie wil doen aanraden dat bij de oogkliniek OOGMARK in Drachten te doen
- Drachten
9

Zeer goed

Zie review! Alles als zeer prettig en goed ervaren.
- Tolbert
10

Vakkundig team, duidelijke uitleg en prachtig resultaat

Intake gesprek erg helder en duidelijk, inclusief een kleine blik op het beoogde resultaat. Ingreep zelf zorgvuldig gedaan met duidelijke uitleg per stap. Erg blij en tevreden over het resultaat met mooie verbetering. Vakkundig team en vooral aardige mensen.
- Haaima
10

Zeer goede service

Zeer vriendelijk en erg blij met het resultaat. Ondanks alles duidelijk vooraf was besproken, was ik na twee dagen onzeker of alles ging zoals gepland was. Ik mocht gelijk diezelfde dag komen zodat hij me gerust stelde dat dit de zwellingen waren die erbij hoorde. Bij bij was het best heftig. Ieder persoon reageert anders op de ingreep. Door misverstand in tijd was het zelfs zo dat Mark me na de ingreep persoonlijk naar huis heeft gebracht, dat is pas service!! Echte aanrader.
- Drachten
10

Fijne ontvangst en duidelijke uitleg

Wat gespannen kwam ik binnen, maar dat was niet nodig. Na de vriendelijke ontvangst was er alle tijd om te luisteren naar hoe één en ander in z'n werk gaat. Daarna kon ik vragen stellen waar ook alle ruimte voor was. De behandeling zelf verliep rustig en er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Er werd zeer zorgvuldig gewerkt!
- Hoogeveen
10

Zeer positieve ervaring

Tijdens het intake gesprek duidelijke uitleg gekregen. Hier werd ook echt de tijd voor genomen. De ingreep zelf is mij ook erg mee gevallen. Duidelijk in de communicatie naar mij toe over wat er steeds ging gebeuren. Had het veel eerder moeten doen. Een aanrader voor een ieder die nog twijfelt want ze nemen alle twijfel bij je weg!!
- Opeinde
10

Geweldig!

3 maanden geleden een oogcorrectie gedaan Zeer tevreden met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit . Reuze meegevallen al met al Ik zag er best wel tegen op Een aanrader voor mensen die twijfelen!!
- Meppel
10

Erg tevreden over mijn ooglidcorrectie

3 maanden geleden heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren door Mark. Ik twijfelde eerst wel om het door mijn huisarts uit te laten voeren. Maar ik hoorde van verschillende mensen om mij heen dat Mark wel heel goed kon “snijden”. En dat blijkt te kloppen. Ik ben erg blij met het eindresultaat. In mijn geval is het een behoorlijke metamorfose. Qua pijn had ik veel erger verwacht. Met een paar paracetamolletjes is het goed te doen en ik had ook niet hele blauwe/dikke ogen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik goed de tijd heb genomen om te herstellen.
- Beetsterzwaag
10

Mijn ervaring was heel erg goed.

Mijn ervaring is in 1 woord geweldig! Duidelijke uitleg, bij de intake maar ook tijdens de operatie. En dat gaf mij rust en vertrouwen want ik vond het heel spannend! Maar wat ben ik blij met het resultaat!! Ook de nazorg en controle was heel goed.
- Stiens
10

Beter kan niet; wat een fantastisch resultaat!

Op 7 juli heeft dr. Mark van Bracht met zijn assistente mijn ooglidcorrectie aan beide ogen gedaan, na een grondige intake van een uur, een maand eerder. Alles kwam aan bod: de voorbereiding, de ingreep zelf, de risico's, de nabehandeling en het financiële plaatje. Op iedere vraag een eerlijk en weloverwogen antwoord. Natuurlijk was het mogelijk om eventuele vergeten vragen via de app met dr. van Bracht te bespreken. En wat ik ook belangrijk vind is dat ik zeker niet werd gepusht....... bij twijfel niet doen was het devies. De ingreep was voor mij geen enkel probleem. Vooruit was het doorgesproken en bij iedere handeling werd verteld wat zou gebeuren. Daarom ben ik ontspannen ingestapt en, eerlijk waar, geen pijn gehad bij de ingreep, met uitzondering van de verdovingsprikjes. En dat voor iemand die niet bepaald uitblinkt in een hoge pijngrens. Het resultaat is deze week, na 3 maanden, besproken. Ik ben echt zeer, zeer tevreden en dr. van Bracht was ook blij met het resultaat. Echt, het had niet beter gekund. Dus...... mocht je het idee hebben om een ooglidcorrectie te doen dan kan ik je verzekeren dat dr. van Bracht, en zijn team, een goede keuze is.
- Ureterp
10

Heel erg tevreden met het resultaat!

Goede informatie vooraf. Tijdens de ingreep duidelijk over wat er ging gebeuren en ook de nazorg prima!
- Niekerk
10

Top geholpen en zeer blij met het eindresultaat

Via collega's aan dit adres gekomen. Zij waren erg tevreden over het eindresultaat en de betrokkenheid van de arts. De stoute schoenen aangetrokken en een afspraak voor intake gesprek gemaakt. Tijdens de intake die op woensdag plaats vond zeer duidelijke/ heldere informatie gekregen. Dit was het laatste zetje wat ik nodig had. Zaterdags kon ik al terecht voor de ingreep. Toch iets gespannen richting Drachten gegaan maar al met al viel de ingreep mij 100 procent mee. Totaal geen pijn na de ingreep en na een week was het resultaat al goed te zien. Wat ik erg prettig vond was dat dr Mark mij 1 dag na de ingreep heeft gebeld om te vragen hoe het met mij ging. Hoofdpijn klachten heb ik nog maar zeer weinig,geen vermoeide ogen meer en heb er een mooie open blik voor terug gekregen. Achteraf heb ik spijt dat ik dit niet eerder heb laten doen en ben nog steeds zeer tevreden met het eindresultaat.
- Veenwouden
10

Fantastisch

In mei 2021 hebben ze bij mij een ooglidcorrectie uitgevoerd bij dhr. Van Bracht, dit is mij erg goed bevallen. Voor de operatie had ik vaak pijn in mijn hoofd en waren mijn ogen s’avonds erg moe. Nu na de operatie is dit verleden tijd. Tijdens de operatie hing er een ontspannen sfeer en er werd mij precies verteld wat er ging gebeuren. Op de achtergrond hoorde je een rustgevend muziekje wat je eventueel zelf kunt uitkiezen. Nu 4 maanden later weer voor controle geweest en alles ziet er goed uit. Ik zelf ben zeer tevreden met het resultaat en ook krijg ik van mensen om me heen leuke reacties. Dus mensen ik raad Oogmark ten zeerste aan.
- Drachten
10

Professionele, vriendelijke en vertrouwde ervaring.

Tuurlijk is het spannend, een ooglidcorrectie. Na de intake wist ik het zeker! Ik ga dit doen! In het gesprek werd alles heel duidelijk uitgelegd en het voelde vertrouwd. De afspraak kon al snel worden gemaakt. En dan is het zover. Tijdens de behandeling werd alles goed uitgelegd, werd op mijn gemak gesteld en tijd voor grapjes. Anderhalf uur later weer op weg naar huis en thuis in de rust. Pijn heb ik niet gehad. Je voelt het wel wat branden maar mag geen naam hebben. Nazorg was ook heel prettig. Ben zo blij dat ik dit heb gedaan. Geen dagelijkse hoofdpijn meer. Ik kan het iedereen aanraden.
- Stiens
10

Zeer tevreden

Op advies van een kennis ben ik me in gaan lezen bij deze kliniek . Toen durfde ik de stap te zetten. En er is niks teveel gezegd over de professionaliteit van deze kliniek en de mensen die er werken. Goed alles verzorgd en geregeld met goede voorlichting. De ingreep is zeer deskundig gedaan, je weet precies waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. Intake was goed geregeld, nazorg, ik heb geen minpuntje kunnen vinden ! Herstel was bij mij zeer voorspoedig, scheelt vast ook dat je er met goed vertrouwen ingaat en er een goed gevoel bij hebt.
- OPENDE
10

Een instant goed en vertrouwd gevoel met een tooresultaat

Vermoeid gevoel van de hangende oogleden, altijd weer die vraag: ben je moe? Ik was er klaar mee. Gelukkig vond ik dr. Mark van Bracht. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de laatste controle drie maanden na de ingreep voelde het gewoon ontzettend vertrouwd. Voor de intake was ruim tijd uitgetrokken en hoorde ik de mogelijkheden voor mijn hangende oogleden. Goed advies erbij met betrekking tot het weghalen van niet alleen overtollig vel maar ook vet. De dag van de ingreep was erg relaxed. Ook weer alle tijd voor het uittekenen, uitleggen en dergelijke. De ingreep zelf was echt pijnloos en we hebben zelfs nog zitten/liggen kletsen. Na de ingreep de instructies strikt opgevolgd en mede daardoor geen enkele blauwe plek gehad. Wel jeuk maar dat is een goed teken. Na het verwijderen van de hechtingen ging het heel snel met de genezing; binnen een paar weken waren de rode littekens al aan het vervagen. Ik heb de laatste tijd regelmatig gehoord dat ik er stralend uitzie. Heerlijk om te horen natuurlijk!! Voor mij een zeer goed geslaagd avontuur. Als je nog twijfelt, niet langer wachten maar gewoon een afspraak maken.
- Beetsterzwaag
10

--- al mijn verwachtingen overtroffen ---

Naar aanleiding van alle reviews hier en naar aanleiding van een ervaring van een vriendin van mij heb ik een afspraak gemaakt in Drachten voor een bovenooglid correctie. Alles is helemaal naar mijn wens verlopen en precies zo als Dr. Mark van Bracht had aangegeven in het intake gesprek. Ik woon in Amsterdam en had bij meerdere 'klinieken' advies gevraagd echter bij Oogmark/Drachten had ik het beste gevoel. Niets is minder waar gebleken: van afspraak maken, het intake gesprek, de operatie, en nazorg: het was helemaal perfect. Tevens heeft de zeer aangename kennismaking met de praktijkmedewerkers alsook met Dr. Mark Van Bracht al mijn verwachtingen overtroffen. Ik schrijf niet snel een review maar deze kon ik niet laten gaan: een 10 met een griffel voor Mark van Bracht en zijn team/collega's.
- amsterdam
10

In één woord, GEWELDIG!

Wat ben ik blij dat ik bij dokter Mark van Bracht ben geweest. Zo blij met het resultaat van de ooglid correcties. Wat een lieve man, samen met de assistentes. Je voelt je er gelijk thuis. Zo fijn en rustig. Alles heel goed samen besproken. En voor het geval er iets mocht zijn kon je gewoon even met hem appen. Nou zeg, als dat geen service is. BEDANKT MARK , WAT HEB JE ME BLIJ GEMAAKT! Mvg JIKKE
- Wâlterswâld
10

Zeer goed resultaat en geweldige zorg en nazorg.

Mijn ogen waren zwaar en keek treurig volgens mijn omgeving, na de operatie en goede zorg van Mark en zijn assistente heb weer een open blik in mijn gezicht. Ik kan het iedereen aanraden om naar Oogmark te gaan voor een ooglidcorrectie.
- De Westereen
10

Zeer positief

Ik heb voor een dubbele oorlelcorrectie bij Oogmark geweest. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Erg goede professionele hulp en zeer klantvriendelijk. Super blij met het eindresultaat. Een echt aanrader...
- Groningen
10

Heel tevreden met het resultaat.

Bij het intakegesprek krijg je het maximaal haalbare resultaat te zien. Duidelijke uitleg gehad. De ingreep zelf is mij heel erg meegevallen. Het resultaat is precies zoals ik het had verwacht en gehoopt. Heel professionele en vriendelijke begeleiding tijdens het hele traject.
- Leeuwarden
10

Super blij!

Ik kan alleen maar positieve punten noemen: - fijne en eerlijke intake - prettige assistentes - benaderbare en vriendelijke arts - heldere communicatie - goede nazorg, zowel de week na de ingreep als in de maanden erna - en natuurlijk: een geweldig resultaat!!! Wat een topteam!
- Friesland
10

Dit had ik jaren eerder moeten doen!!!

Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb om een ooglidcorrectie te laten doen. Ik had goede berichten gehoord over Oogmark Drachten en heb een afspraak gemaakt,ik kon al snel terecht en heb zo'n fijn intakegesprek gehad,alle mogelijkheden zijn besproken en zonder twijfel heb ik een afspraak gemaakt voor een ooglidcorrectie, dit had ik jaren eerder moeten doen!!!de ingreep was een fluitje van een cent en het resultaat is verbluffend,ik ben er zo blij mij!!en gelijk verlost van hoofdpijn, vermoeide jeukende ogen en mijn trieste blik!
- Burgum
10

professioneel, goed en menselijk.

De intake gaf me meteen een vertrouwd gevoel dat ik bij een ervaren chirurg was terecht gekomen. Bij de operatie werd je op je gemak gesteld. Alle handelingen werden in detail verteld. Er speelde muziek op de achtergrond en we hadden een goed gesprek. Nabehandeling was ook goed. Na 14 dagen ontstond er een strontje op een van mijn littekens. Hierover contact gehad en het kon meteen dezelfde dag nog worden weggehaald. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik had dit veel eerder moeten doen!
- Oosterstreek
10

ontzettend blij!

via een kennis aan het adres van Mark gekomen. Een intakegesprek maakte dat ik vol vertrouwen de operatie liet inplannen. Die ging zoals in de intake beschreven en de nazorg was erg goed! Kortom, een aanbeveling! Wim
- Vrouwenparochie
10

Uitstekend

Na mijn intake gesprek, was het voor mij duidelijk, dat ik mijn ooglid correctie hier wilde laten doen. Heel duidelijk, goede voorlichting. Vriendelijke mensen. Zorgvuldig en secuur. Ik wist precies wat ik kon verwachten. Nazorg was ook prima en het resultaat is fantastisch!
- Loenga
10

Zeer tevreden

Ik vond het intakegesprek erg prettig omdat alles duidelijk werd uitgelegd en er voldoende tijd voor werd genomen De ingreep viel me reuze mee en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat Ik zou iedereen oogmark aan kunnen raden
- Surhuisterveen
9

Goede zorg en uitleg met een mooi resultaat

Heel zorgvuldig werk en uitleg van de arts Allemaal voorspoedig verlopen, geen pijn.
- Staphorst
10

Wow. Zo happy

Vanaf de intake gelijk het volste vertrouwen gehad. Tijdens de ingreep wordt alles goed uitgelegd. De eerste week na de ingreep? Je ziet er niet uit maar totaal geen pijn. Nadat blauw/geel/rood verdwijnt gaat het allemaal ontzettend snel en kun je snel weer onder de mensen. Ben ik blij met eindresultaat? Joh, ik wou dat ik jaren eerder had gedaan. Dus, echt heel erg blij
- Leeuwarden
10

Supe blij mee

2 jaar geleden laten doen en nog steeds blij met resultaat.
- BOVENSMILDE
10

Top arts,top assistentes,top resultaat

Ik heb een zeer positieve ervaring met oogmark een goede informatie voor de behandeling ,duidelijke uitleg tijdens de behandeling en de tijd erna. Laagdrempelig mocht je twijfels hebben over het herstel mag je altijd bellen . Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de ooglid correctie.
- Drachten
10

heel goed

van het begin tot het eindresultaat ...helemaal goed gedaan en gegaan.
- DRACHTEN
10

Erg blij met keuze en resultaat

Na jaren dagelijks hoofdpijn, die ik aan mijn werk weet, attendeerde iemand mij erop dat mijn oogleden ook weleens de oorzaak konden zijn. Na onderzoek bij Mark van Bracht bleek ik in aanmerking te komen voor ooglidcorrectie, maar een garantie voor het verdwijnen van de hoofdpijn kon hij me niet geven. Dit vond ik erg eerlijk. Toch heb ik de stap genomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Na de ingreep heb ik helemaal geen hoofdpijn meer gehad en ervaar ik bovendien veel meer licht en zicht. Bij het autorijden merk ik dit vooral omdat ik meer zie vanuit mijn ooghoeken. Daar wordt ik vast een veiliger chauffeur van, terwijl ik nooit in de gaten had dat mijn zijzicht beperkt was. Ook draag ik voor het eerst in vele jaren weer regelmatig een zonnebril omdat het zonlicht echt bij mijn ogen aankomt. Een geweldige bijkomstigheid is dat ik jonger en veel minder vermoeid en streng overkom. Kortom, ik ben helemaal gelukkig met het advies, de ingreep, het herstel en het resultaat.
- Kompenye
9

Helemaal naar wens verlopen

Na beslissing om voor bovenooglidcorrectie te gaan, kwam ik op de site van Oogmark terecht. Gebeld en een week later kon ik al komen voor een intakegesprek. Goede uitleg van operatie en ook hoe het er ongeveer uit zou komen te zien. Korte tijd later is de operatie uitgevoerd. Ik was enigszins nerveus, maar dokter Van Bracht en zijn assistente gaven goede uitleg wat ze gingen doen tijdens operatie. Om twaalf uur stond ik weer buiten. Die middag en de volgende dag rustig aan gedaan. Ingreep was niet pijnlijk en ook geen napijn gehad. Ik ben heel blij met het resultaat en ik kan iedereen Oogmark aanbevelen.
- Haulerwijk
10

Ben erg blij met het resultaat

Er word duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren. De ingreep ging zeer vlot, mijn herstel verliep zonder problemen bijna geen blauwe plekken of pijn. De wondjes waren ook snel genezen, waardoor het resultaat heel mooi is geworden. Ik heb nu minder druk op mij ogen en een frisse blik.
- Sneek
10

Eerlijk

Vandaag bij oogmark geweest. Graag had ik een ooglid correctie gehad. Voor de spiegel liet de dokter het mij zien. De dokter gaf aan als hij ging opereren het aan de binnenkant van mijn oog zou gaan trekken. Helaas voor mij geen operatie maar wat waardeer ik de eerlijkheid van dokter Mark. Eerlijke mensen die niet alleen voor het geld gaan maar voor een eerlijk advies. Heel erg bedankt hiervoor. Groet Tineke.
- Harkema
10

Prima en zeer professionele behandeling

mijn ervaring is; een prima behandeling gehad van Mark v Bracht en zijn team Gelijk bij het begin van de bovenooglidcorrectie een duidelijk verhaal en goede begeleiding en uitleg gehad. op de dag van de ingreep gelijk resultaat ik kan weer veel beter en wijder kijken.. ook zie je nu weer de kleur van mijn ogen. prima nabehandeling gehad en ook de verzekering dat als er wat aan de hand was dat ik gelijk mocht bellen.. niet nodig geweest . al met al een hele tevreden klant en ik kan het een ieder aanraden
- drachten
10

Mooi resultaat en zeer goede zorg

Ik ben uiterst tevreden over het resultaat, de zorgvuldigheid, de klantvriendelijkheid en de communicatie.
- Friesland
10

Zeer tevreden, weer leven zonder klachten met een fantastisch resultaat.

Ik kan met gemak 2 A4-tjes schrijven met mijn ervaringen. Ik kampte met veel hoofdpijnklachten door mijn overhangende oogleden. Tevens was ik altijd aan het fronzen en mijn wenkbrauwen aan het optrekken. Na ruim 2 jaar in een zoektocht naar een goede behandelaar / specialist, kwam ik op advies van mijn schoonheidsspecialiste, Schoonheidssalon Beauté in Surhuisterveen, terecht bij Oogmark. Waar zij een type is van pure schoonheid en uitstraling en zij meerdere cliënten van Oogmark had gezien, ben ik voor een intakegesprek gegaan. Het was meteen Bulls-Eye. Dr. Van Bracht nam alle tijd om te kijken naar welke mogelijkheden er voor me waren en in alle rust en met vooral alle EERLIJKHEID, gaf hij uitgebreide uitleg. Tevens liet hij middels een satéprikker meteen het resultaat zien welke hij hoopte te bereiken. Twee weken later ben ik geopereerd, opnieuw in alle rust en met duidelijke en uitgebreide uitleg. Ook hierin was assistente Veerle, top! Dr. Van Bracht laat in zijn uitleg heel veel weten. Dit stelt enorm gerust. Nu, 3 maanden later ben ik van al mijn klachten af! Geen hoofdpijn meer, geen fronzen en optrekken van de wenkbrauwen meer maar een ontspannen en relaxt gezicht met een frisse blik en heel natuurlijke uitstraling! Ik ben enorm blij met het resultaat en ik beveel Oogmark iedereen aan. Een arts welke met uiterste precisie en nauwkeurigheid werkt en samen met de assistente knokt voor het allerbeste resultaat met bovendien een uitstekende nazorg!
- Surhuizum
9

Mark is zeer kundig en neemt uitgebreid de tijd voor je als patiënt.

Na een uitgebreide en vrijblijvende intake heb ik besloten om mijn ooglidcorrectie door Mark te laten uitvoeren. Het laagdrempelige contact heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is duidelijk in zijn advies en geeft het ook aan als iets geen goede optie is. Erg prettig, aangezien het toch een ingreep is dat op een zichtbare plek plaatsvindt. Ook de nazorgcontacten met Mark en zijn assistenten zijn plezierig verlopen. Inmiddels is het drie maanden geleden dat ik mijn oogleden heb laten corrigeren en ik ben meer dan tevreden over het resultaat. De littekens zijn nagenoeg niet zichtbaar meer en de vermoeidsklachten die ik vanwege mijn oogleden had zijn niet langer aanwezig. Een leuke bijkomstigheid is het cosmetische resultaat; mijn oogopslag is meer open dan voorheen, waardoor ik er minder vermoeid uitzie. Ik kan iedereen Mark aanbevelen, wat ik ook heb gedaan. Familie, vrienden en kennissen hebben zich inmiddels bij Mark gemeld of gaan dat nog doen. Hij hoeft zich voorlopig niet te vervelen 😉
- Leeuwarden
10

Mijn ogen in goede handen!

Een ooglidcorrectie is een keuze waarbij ik niet over een nacht ijs wilde gaan. Door dokter Van Bracht werd ik vooraf zeer goed geïnformeerd over het gehele proces dat me te wachten stond en ook tijdens de ingreep was er steeds tijd en ruimte voor vragen of opmerkingen. Ook door de assistentes trouwens. Ze gaven me het volste vertrouwen. En terecht; de nawerkingen vielen me 100% mee, en het resultaat is naar verwachting. Weer een open en frisse blik, geen zwaarte meer op mijn oogleden. Het idee dat er altijd contact gezocht mocht worden bij vragen over het verloop van het herstel stelde mij ook zeer gerust.
- Hoornsterzwaag
10

Een super mooi resultaat door een vakkundige arts!

Mark van Bracht is een zeer kundige arts die je rustig te woord staat, de tijd neemt voor al je vragen en uiteindelijk zeer secuur een prachtige ooglidcorrectie bewerkstelligt. Ik had eerst mijn twijfels om naar deze praktijk te gaan, omdat ik ooit eens naar een plastisch chirurg was geweest, maar deze twijfels waren ongegrond. Ik ben dus erg blij dat ik dit heb doorgezet, want het eindresultaat is prachtig en het kost daarnaast minder dan bij een klinkiek. Hartelijk bedankt!
- Groningen
10

De uitleg, aanpak en het resultaat van mijn ooglidcorrectie waren vakkundig.

Na een aantal jaren tegen hangende oogleden aangekeken te hebben en niet de durf er werk van te maken, was daar opeens die tip, om het bij 'die' huisarts in Drachten te laten doen. Na ook wat reviews gelezen te hebben, telefonisch contact gezocht en een afspraak gemaakt. Tijdens de intake kreeg ik een duidelijke en begrijpelijke uitleg van de specialist/ huisarts Van Bracht, over de behandeling. Voor mij was er geen twijfel meer of ik wel of niet een bovenooglidcorrectie zou laten uitvoeren. De datum voor de behandeling stond. Op de bewuste dag 2 paracetamol ingenomen. Voor de uitvoering een paar verdovingsprikjes en verder voelde ik weinig tot niets. De gesprekjes tussen de arts en assistente was een mooie afleiding. Nog even de lapjes vel kunnen zien die er afgekomen zijn en dat was de moeite waard. Het kon alleen maar beter en mooier worden. Eenmaal thuis, de verdoving uitgewerkt was, nog 2 paracetamol genomen. Geslapen en rustig aan gedaan. Verder geen pijn gehad de dagen erna. Zes dagen later zijn de hechtingen verwijderd door een kundige assistente. Het herstel kon beginnen. De roodheid en zwellingen rondom/ boven de ogen werd per week beter en strakker. De lijntjes van de hechtingen steeds minder zichtbaar. Het zien wat er op zij van mij gebeurt, neem ik zelfs weer waar. Heel blij ben ik met het resultaat!
- Grootegast
10

Heel blij met het resultaat

Uitermate tevreden over het resultaat en ook over de voorlichting en begeleiding tijdens het proces. Professionele aanpak in een mooie schone kliniek. Er wordt covid proof gewerkt.
- B
10

Very satisfied with both professional service and result!

After years of wanting to do a blepharoplasty I heard via a friend that there are many satisfied patients from the Van Bracht and Dorgeloo medical practice. I decided to take the leap, in spite of some stress about the fact that they would be cutting so close to my eyes, and have not regretted it for a moment. The intake interview was free, professional and friendly, with no pressure and enough time to reconsider. The operation itself went without any problems and painless, the healing process was exactly as described - a text book case! Also the removal of stitches were painless and the minimum bruising was visible and after week two I could already see that it would be a great result: I no longer woke up with curtains over my eyes, and after one month applying makeup was a joy: no more smudged eyelids from eyeliner or mascara!. Paracetamol the first 48 hours post-operation is sufficient in case of any pain or discomfort. ALL IN ALL: Compliments to Dr van Bracht and his assistant to make everything as comfortable and easy as possible, your re-assurance and professionality are much appreciated!
- Drachten
10

Weer helder en fris de wereld in kijken...

Na een goed gesprek met Mark van Bracht zonder verplichtingen en voldoende bedenktijd heb ik het toch gedaan. Ooglidcorrectie!!! Had ik het maar veel eerder gedaan.. Nu drie maanden later ben ik echt super blij en tevreden, geen hangende oogleden en hoofdpijn meer, maar nu weer een frisse en open blik en geen vermoeide uitstraling meer. Kortom een aanrader! Bedankt allemaal!
- Drachten
9

Uitstekend

De tijd genomen om uit te leggen wat verstandig is om te doen en hoe de procedure is. Gratis consult, je krijgt dus de tijd om erover na te denken. Geen lange wachtlijst. Goede behandeling en nacontrole
- Drachten
10

uitmuntend

Zeer duidelijke intake gehad, waar het resultaat al enigszins zichtbaar gemaakt werd. Bovenooglid operatie viel reuze mee, zou het zeker weer doen en de controles nadien, erg prettig. Zo ontzettend blij met het resultaat! Voel me 15 jaar jonger, geen donker hoekje meer en geen hoofdpijn, en oog niet meer vermoeid. Subliem
- Oostrum fr
10

vanaf de intake t/m de laatste controle heb ik ervaren als een aaneenschakeling van zorgvuldigheid

De zorgverzekeraar keurde mijn probleem af. Mark van Bracht erkende het probleem. Hij vertelde eerlijk wat het optimale resultaat zou kunnen worden. Ik ben meer dan tevreden, het gordijntjes probleem is opgelost en het resultaat is veel mooier geworden dan ik had verwacht. Ik voel me er werkelijk een ander, blijer mens door.
- Aldtsjerk
10

Zeer blij met het eindresultaat.

Met toch wat spanning de stap gemaakt voor een ooglidcorrectie. Via via bij Dr. Van Bracht uitgekomen. Wat een sympathieke man in een zeer nette praktijk. Eerste consult veel tijd genomen om het hele proces en het te verwachten resultaat door te nemen. Tijdens de operatie een zeer relaxte, rustige sfeer, eventuele vragen werden beantwoord. Na 24 uur nog een telefoontje van dr. Van Bracht en de nazorg was perfect. Super blij met het eindresultaat!
- M
10

Zeer tevreden over het algehele traject en het eindresultaat.

In verband met zeer vermoeide ogen en daardoor erg moe te worden tijdens mijn werk op de computer, kreeg ik het advies van mijn huisarts om iets te laten doen aan mijn oogleden. Via, via hoorde ik al goede berichten over ooglidcorrecties in de praktijk van Dr. Mark Bracht en toen ik op de website ook nog zulke positieve ervaringen las, was ik óm en heb een afspraak gemaakt voor een bovenooglidcorrectie. Ook ik kan nu een zeer positieve review schrijven over het algehele traject. Tussen het eerste telefonische contact en de ingreep zat slechts 3 weken, dus ik ben erg snel geholpen. Het intakegesprek was zeer prettig en ontspannen en ik werd goed op de hoogte gebracht van de voorbereiding, de uiteindelijke ingreep én het herstel. De ingreep zelf was volledig pijnloos en binnen zo'n 45 minuten was het klaar. Voor het herstel kreeg ik informatie mee én een dag na de ingreep belde de arts zelf nog eens om te horen hoe het ging. Daarnaast is er een telefoonnummer beschikbaar wat 24 uur per dag bereikbaar is indien er complicaties optreden. Dit alles geeft je ook een veilig gevoel. Vandaag net mijn 3 maanden-afspraak gehad en dr. Bracht en ik zijn beide supertevreden met het resultaat. Daarnaast hoor ik ook nog eens regelmatig van collega's, vrienden en familieleden hoe meer open mijn blik is en dat ik er minder moe uit zie! Ik kan een ieder aanraden om voor deze praktijk te kiezen voor een persoonlijke en betrokken behandeling.
- Leeuwarden
10

Enthousiast over behandeling, kundigheid en empathie

Begin december heb ik een ooglidcorrectie ondergaan. Ik ben enthousiast over de behandeling, de kundigheid en de empathie van dr. Van Bracht. Tijdens het intakegesprek heeft hij duidelijk de voor en tegens van de ingreep uitgelegd. Ik heb er thuis over na kunnen denken en tijdens de operatie waren alleen de verdovingsprikjes wat voelbaar. De nazorg was prima: ik kon bij eventuele problemen 24 uur per dag contact opnemen (wat niet nodig was, ik heb geen klachten gehad). Mijn omgeving en ik zagen meteen na de operatie al een goed resultaat en nu, na drie maanden, ziet het er prima uit. Kortom, ik ben erg tevreden over de behandeling en over het team van Oogmark. Ik kan de kliniek van harte aanbevelen!
- Heerenveen
10

Super geholpen, super blij met het resultaat

De heer Van Bracht heeft mij vooraf duidelijk uitgelegd wat een ooglidcorrectie inhield. De operatie verliep voorspoedig en tijdens de operatie werd ik op de hoogte gehouden. Na een week gingen de hechtingen eruit. En ik kan zeggen dat het per week mooier wordt. Pijn heb ik bijna niet gehad. De heer van Bracht is een zeer vriendelijke man, heeft veel geduld en gaf prima uitleg met een heel mooi resultaat. Ik kan deze kundige arts van harte aanbevelen.
- Drachten
10

Fantastisch ...

Vanaf intake tot evaluatie kan ik alleen positieve punten noemen. Tijdens de intake werd er veel tijd genomen en geduldig uitgelegd hoe de ingreep gaat verlopen, wat het verwachte resultaat zal zijn en medische informatie gegeven. Dit alles op een informele wijze maar uiteraard wel deskundig. De ingreep zelf (ooglidcorrectie) duurde ca. 45 minuten. Van de ingreep zelf voelde ik niets en ook nadat de verdoving was uitgewerkt geen pijn. Circa tot 4/5 dagen na de operatie had ik wat blauwe plekken rondom het oog. De dag na de ingreep belde Dr. Van Bracht om te vragen hoe het ging. 1 week erna de hechtingen eruit en dan gaat het er alleen maar beter uitzien. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en kan Oogmark echt aanbevelen als een professionele kliniek met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding waar persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat.
- Grootegast
10

Ben zeer tevreden

Had regelmatig vliesjes in mijn ogen, na de operatie niet meer. Ben er heel erg blij mee. Onder de ogen was wel heel blauw na de operatie maar dat trekt na paar weken weg. Kundige arts en assistentie, leggen alles haarfijn uit wat ze gaan doen. Dikke pluim. Nogmaals bedankt!!
- Midlum
10

Geweldig, ben zeer tevreden met het resultaat!

Ik heb een ooglidcorrectie laten doen. Intake was erg plezierig, goede en professionele uitleg. Operatie is ook voorspoedig verlopen, geen complicaties gehad. Dag na de operatie werd ik gebeld, hoe het ging. Ik kon met al mijn vragen terecht ,er was een luisterend oor. Ook kon ik na de operatie 24uur per dag bellen mocht er iets zijn. Prima nazorg en ben zeer tevreden over het resultaat! Geweldig!
- Langweer
9

Eerlijk en duidelijk advies

Na een eerlijk en duidelijk intake gesprek volgde 2 weken later de correctie aan beide oogleden. Na verdoving een pijnloze ingreep en ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik heb géén bloeduitstortingen of verkleuringen gehad en ook geen napijn, het herstel was zeer voorspoedig. Met het resultaat ben ik zeer tevreden. Ik zou dit adres zeker aanbevelen.
- Ureterp
10

Alles top

Door slordigheid van mij,kon ik op de dag niet geopereerd worden, was niet duidelijk geweest dat ik met de juiste medicijn bloedverdunnend drie dagen volgens afspraak was gestopt, met als gevolg dat deze arts geen risico,neemt ,en de operatie niet kon doorgaan. Heb hem nog geprobeerd hem over te halen ,maar zijn standvastig was duidelijk.Wil hiermee aangeven dat deze arts zeer zorgvuldig te werk gaat. Hij heeft mij geen extra kosten gerekend,en de operatie is een week uitgesteld.Verder een top ars in voor en nazorg,was ook heel blij met het resultaat,raad ook iedereen met ooglid problemen hier naar toe te gaan,nogmaals top.
- Bakkeveen
10

In 1 woord super, van intake tot aan de laatste controle

Oogmark is een aanrader. Ben erg blij met het resultaat. Team oogmark bedankt.
- Kalenberg
10

Behandeling werd professioneel uitgevoerd, met goede uitleg en vriendelijke bejegening.

Bovenste ooglid correctie gehad, nu 3 maanden later erg blij met het resultaat.
- Buitenpost
10

Uitstekend!

Hele prettige sfeer en alle tijd voor de behandeling en nazorg. Een arts die zijn vak verstaat.
- Nieuwehorne
10

Fantastisch geholpen

Veel last van zware en moeien ogen. Zag er tegen op om mijn oogleden te laten opereren maar is mij alles mee gevallen. Er is een stuk vel en vet weggehaald uit mijn oogleden. Nu vele malen minder last van moeien ogen. Alles is goed uitgelegd en super geholpen. Dank.
- Drachten
9

Geweldig

Ik ben heel goed ontvangen en goed voorbereid. Het is meegevallen en weinig pijn gehad. Zou het zo weer doen.
- Damwald
10

Super resultaat en blij met keuze voor Oogmark

“Ooglid correctie: Mijn ervaring was echt 100% positief. Ik ben normaal gesproken erg kritisch maar heb in dit geval niet iets kunnen vinden wat ik noemenswaardig anders zou willen. Van het kosteloze intakegesprek, operatie en nazorg. Intake was volledig en ook helder wat resultaat ongeveer kon worden tot de risico’s die elke operatie heeft. Tijdens en voor de operatie was er een ontspannen sfeer wat prettig is omdat toch wel een beetje spannend is. Duidelijke uitleg over proces en de vraag of ik graag wilde horen wat de precies deden. Prikjes waren wel even pittig maar verder ingreep goed verlopen. Zou iedereen Oogmark aanraden juist omdat het kleinschalige en persoonlijk sfeer veel vertrouwen geeft. Nu na 12 weken prachtig resultaat wat alleen nog maar mooier kan worden.
- Franeker
10

Mijn ervaring met oogmark is geweldig.

Mijn oogleden laten liften door Mark. Deze dokter raad ik iedereen aan. Super begeleiding en het resultaat kon niet beter. Hij is erg kundig in wat hij doet. Je voelt je erg op je gemak bij hem. Zelfs tijdens de operatie was ik ontspannen dankzij Mark en zijn assistent. Hij belt je de volgende dag op hoe het met je gaat. Super toch?
- Scharsterbrug
10

Erg tevreden!!!!!

In het intake gesprek werd ik goed en duidelijk geïnformeerd over de procedure door Dr. van Bracht. Het gaf een professionele indruk en dat heb ik ook zo ervaren . Ook tijdens de ingreep werd ik er goed bij betrokken en er heerste een gemoedelijke sfeer. Ik voelde me op mijn gemak. Muziekje op de achtergrond was ook fijn. Na de ingreep was Dr. van Bracht 24 uur bereikbaar voor als er zich problemen zouden voordoen. De nazorg is ook goed geregeld . Kortom : Ik ben over alles tevreden en zeker het resultaat, die mag er zijn.
- Grijpskerk
9

Het verwachte resultaat gehaald!

Al jaren keek ik in de spiegel tegen mijn a symmetrische ogen aan. Wat zou ik daar graag iets aan laten doen. Via via hoorde ik over een huisarts in Drachten die ooglidcorrecties deed, dr. van Bracht, cosmetisch huisarts. Ik heb een afspraak gemaakt voor een gesprek en alles werd heel duidelijk uitgelegd. Ook laat hij zien wat je ongeveer kunt verwachten. De operatie zelf was prima te doen. De verdovingsinjectie is vervelend, maar daar heeft hij mij doorheen gepraat. Daarna ging het voorspoedig. Ook na de operatie is het prima te doen. Inmiddels zijn we dik 3 maand verder en ziet het er fantastisch uit. Ik ben heel blij dat ik eindelijk de stap heb durven nemen.
- Ureterp
10

Geweldig resultaat

Na een fijn, uitgebreid intakegesprek met Mark, heb ik drie maanden geleden een bovenooglid correctie laten doen. Dankzij de duidelijke voorlichting en de rust die Mark uitstraalt, totaal geen last gehad van nervositeit. Tijdens de ingreep vertelt hij stap voor stap wat hij gaat doen, muziekje op de achtergrond, voor je het weet is het klaar. Prikjes waren een beetje venijnig, maar prima te doen. Alleen de eerste dag beetje last gehad van branderige ogen, voor de rest geen centje pijn. Nu drie maanden later, een heel tevreden en gelukkige vrouw, geen hangende oogleden en hoofdpijn meer, maar een open blik en de vermoeide uitstraling behoort ook tot het verleden. Kortom een aanrader!
- Heerenveen
10

Een hele positieve ervaring !

Een persoonlijke benadering door Dr Mark en alle tijd voor vragen dus voelt al snel vertrouwd .Ik heb een ooglid correctie gehad en doordat Dr Mark alles zo goed uitgelegd had ging ik er vol vertrouwen naar toe. En dat is ook niet beschaamd het resultaat is echt geweldig !! Ik ben er heel erg blij mee en als het over jaren weer zou moeten dan is de keus snel gemaakt en zou ik het zo weer gaan doen .En wat belangrijk is het is betaalbaar en dat is natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid. Dus het is zeker een aanrader om hier na toe te gaan en je te laten informeren over de mogelijkheden die je kan bespreken met Dr Mark.
- WOLVEGA
10

uitstekend

Goed en uitgebreid voorgelicht, duidelijke en heldere informatie over de ingreep en de te verwachten resultaten. Er is alle ruimte om vragen te stellen, tijdens de intake, maar ook later kun je er met je vragen terecht. Zware hangende oogleden veroorzaakten bij mij veel hoofdpijn en vermoeid/zwaar gevoel aan mijn ogen/gezicht. Dit is na de ingreep nu over, ben hier heel erg blij mee! En een frisse open blik is natuurlijk ook mooi meegenomen. Ook de nazorg en controles naderhand verliepen uitstekend.
- Leeuwarden
10

Super tevreden, echt blij met het resultaat

Een plezierige ontvangst, uitgebreide uitleg, alle ruimte om je nog te kunnen bedenken, wil ik wel of niet... Tijdens de ingreep was de sfeer relaxed, muziekje aan. De volgende dag even een telefoontje, om te controleren hoe het ging. De wonden waren heel snel genezen, nu 3 maand later heel blij met het resultaat, en het gaat nog mooier worden is me vandaag beloofd bij de nacontrole. Ik ben hartstikke tevreden.
- Hoogersmilde
9

Geholpen door een top dokter en het is me erg meegevallen

Vooraf goed geïnformeerd, tijdens ingreep gerustgesteld en op de hoogte gehouden. Pijn is me meegevallen ook na de tijd. Super blij met het resultaat. Bedankt Mark!
- Bakkeveen
10

Uitmuntend

Het gehele traject van intake tot nabehandeling, dus van A-Z is op een ontspannen en vakkundige wijze afgehandeld. Ik kan Oogmark van harte aanbevelen.
- Delfzijl
10

Van begin tot eind een zeer goede begeleiding.

Ik vond het best een hele stap om een ooglidcorrectie te laten doen. Bij het eerste contact werd ik gelijk op mijn gemak gesteld, er werd duidelijk en eerlijk verteld wat wel en niet mogelijk was. Vanaf het begin tot aan het einde van de behandeling heb ik een warm en belangstellend contact gehad met de behandeld arts. Een echte aanrader!
- Bakkeveen
10

Zeer correct en vakkundig.

Lang over mn beslissing gedaan, maar uiteindelijk super blij met t resultaat. Van A tot Z goed , intake, planning , operatie en resultaat.
- Sneek
10

Menselijk, toegankelijk en vakwerk

Spannend toch een “operatie”, in je gezicht.. Lijk ik straks nog wel op mezelf? Toch door steeds migraine en zware oogleden, de beslissing genomen. Het ging niet om uiterlijk, het ging om de constante druk en zware gevoel op mijn ogen, daar wilde ik van af. Intake was heel prettig, menselijk, eerlijk. Behandeling zelf was net zo; laagdrempelig, betrokken, geruststellend. Herstel ging snel! En viel enorm mee! En nu? Migraine weg, druk op de ogen weg! En stiekem vind ik het uiterlijke resultaat ook fantastisch! Het team van Oogmark voelt als een warm bad. Mijn dank is groot!
- Heerenveen
10

zeer tevreden

Planning van te voren bedacht: Eerste dag van de vakantie ooglidcorrectie zodat ik 3 weken later met "een heerlijk uitgeruste blik" op mijn werk kon verschijnen. Dat is inderdaad gelukt. Na 3 weken geen blauwe ogen en zwelling meer. En dus niet nodig om aan een ieder uitgebreid over mijn ooglid-belevenissen te verhalen. Zeer tevreden over de service, de ingreep en het resultaat. Mijn bovenoogleden zijn weer zichtbaar. Dat is best weer eens leuk. En ook heel relaxed dat ik niet steeds mijn wenkbrauwen op hoef te trekken om een beetje goed zicht te hebben. Nadeel? Sinds mijn ooglidcorrectie tranen mijn ogen weer als ik aan het uien snijen ben. Maar dat neem ik graag voor lief.
- De Tike
10

Ik ben vakkundig en prettig geholpen aan een ooglidcorrectie met heel mooi resultaat!

Voordat de behandeling plaatsvindt wordt tot en met de nazorg uitvoerig uitgelegd. Alle facetten komen aan bod inclusief de (mogelijke en beperkte) risico's. Je krijgt voldoende de tijd om te beslissen, de intake is geheel vrijblijvend. De behandeling wordt vakkundig en pijnloos uitgevoerd. De nazorg vanuit de praktijk mag er ook zijn, je wordt zelfs gebeld met de vraag hoe het gaat. Dokter bracht wil erg graag vakwerk afleveren!
- Ureterp
10

Zeer tevreden.

De uitleg was duidelijk. Mark neemt er alle tijd voor. Tijdens de operatie was het heel relaxed. Je wordt steeds op je gemak gesteld. En het resultaat is perfect. Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan. Heb geen vermoeide ogen meer en mijn ogen zijn weer te zien. Ik krijg veel positieve reacties van mijn omgeving. Zelfs van mensen die niet weten dat ik een ooglidcorrectie heb gehad. Ik heb Oogmark al bij verschillende vriendinnen aanbevolen.
- Opende
10

Zeer tevreden

Na een vriendelijk en deskundig intake gesprek meteen een afspraak gemaakt voor een bovenooglid correctie. Ik draag al 42 jaar met veel plezier harde contactlenzen maar had de laatste tijd steeds meer een gevoel van irritatie net alsof mijn oogleden er op drukten vooral in de avond had ik last en dan deed ik ze maar uit. Sinds de correctie draag ik ze weer probleemloos zo lang als ik wil. Ook de prijs voor alles is heel redelijk in vergelijk met die van klinieken. Ik zal dr van Bracht en zijn team dan ook zeker aanbevelen. Griet Bos Wolvega
- Slijkenburg
10

Zeer goede persoonlijke aandacht

Tijdens het intakegesprek, de uiteindelijke operatie, alles bij elkaar vond ik het zeer prettig met dezelfde mensen te maken hebben. Het gaf mij een vertrouwd gevoel.
- HARKEMA
10

Super tevreden!!!

Zag wel wat tegen de ingreep op( bovenste oogleden liften), maar werd op mijn gemak gesteld door goede voorlichting. Ook een medicijn om rustig te zijn hielp me van mijn zenuwen af. Alles werd precies uitgemeten en ik had er alle vertrouwen in dat het goed kwam. Na de verdoving voelde ik geen pijn meer. Later wel, maar was goed te doen met paracetamol. Ook een aantal dagen dik en blauw om de ogen. Nu 3 mnd later zie je daar niks meer van. Ik ben super tevreden en ik zal het iedereen aanbevelen om deze ingreep bij Oogmerk te laten doen.!!!
- Warga
10

Deskundig, persoonlijk en vertrouwen!

Ik ben op alle vlakken positief! Intake gesprek en beoordeling van correctie objectief, duidelijk en volledig! Geweldige uitleg tijdens de behandeling en in de nazorg alle mogelijkheden voor informatie en contact. Arts reageert snel en adequaat in de dagen na behandeling bij vragen over verloop herstel! Alle lof!
- Dijken
10

Fantastisch, kundig, eerlijk en zeer professioneel team!

Juni 2020 een ooglid correctie laten doen. Vanaf het eerste moment contact had ik een zeer goed gevoel. Een gevoel van vertrouwen, eerlijkheid en respect werd gegeven. Een duidelijke uitleg wat de mogelijkheden waren en ook wat consequenties konden zijn. Tijd werd ruimschoots genomen voor uitleg geven. Tijd gekregen om hier over na te denken en werd niet aangedrongen. Zoveel vertrouwen gekregen dat toen ik naar huis reed gelijk wist, dit gaat goed komen. Volgende dag gelijk afspraak gemaakt. De correctie was volledig pijnloos, alleen de verdoving spuitjes prikten iets. Na controle ook zeer tevreden over. Drs M. van Bracht en team zijn toppers van de bovenste plank. Super tevreden en zeer blij met het resultaat. Ervaring nu (3 maand later) blijkt ook nog dat het meer dan goed is gelukt gezien ik minder vermoeid ben in de ogen en een ruimere blik heb. Ik zie er ook niet meer zo vermoeid uit. Al met al een zeer tevreden mens, elke dag blij dat ik deze ingreep heb laten doen en ik beveel Oogmark zeker aan bij andere mensen.
- Zandt
10

Ik zocht een veilig voelende maar ook betaalbare oplossing en die vond ik hier!

Ik kwam bij Oogmark na een zoektocht naar een behandelaar om een ooglidcorrectie te laten doen. Ik zocht een betaalbare maar vooral veilig voelende praktijk. Beide vond ik bij Oogmark. Er is veel tijd voor, tijdens maar ook na de ingreep. Persoonlijke aandacht en geen nummer. Het heeft mij uiteindelijk nog meer gebracht dan ik had gehoopt. Mooie frisse oogopslag maar ook zijn irritatie en branderige ogen verdwenen. Hoofdpijn door deze irritatie is weg. De ingreep zelf vond ik natuurlijk wel spannend maar je word heel goed begeleid door de arts en assistente en dat mij dat heeft geholpen rustig te blijven. Neem de adviezen na operatie ter harte en gun jezelf tijd voor herstel zou mijn tip nog zijn!
- Groningen
10

Bovenooglidcorrectie: prachtig resultaat!

Het is niet een makkelijke keuze om een bovenooglidcorrectie te laten doen. Bij drs. Mark van Bracht ben je écht aan het meest prettige en deskundige adres. Daarnaast is de ingreep bij Mark van Bracht ook nog eens een stuk goedkoper dan bij dure cosmetische klinieken. Na de intake waarbij je een eerlijk advies krijgt, kun je de keuze maken om het wel of niet te doen. Je wordt hierbij goed begeleid en krijgt alle informatie die je nodig hebt. De ingreep zelf is ontspannen en het team stelt je gerust. Je bent in goede handen bij dokter van Bracht. Ook de nazorg is uitstekend, want via een 06-nummer kun je na de ingreep bijvoorbeeld direct aan de arts vragen stellen. Al met al, een aanrader! Ik ben erg blij met het resultaat, mijn ogen zijn weer stralend en fris en ik krijg veel complimenten!
- Leeuwarden
9

Professioneel en eerlijk advies

Zeer professioneel en kundig van intake gesprek tot nacontrole Voor een bovenooglid correctie hoef je echt niet naar een kliniek of ziekenhuis. drs. M. van Bracht (Mark) van Oogmark geeft een eerlijk advies om het wel of niet te doen Al met al een zeer tevreden klant!
- Nij Beets
10

Ik ben zeer blij met het resultaat!

Eind mei 2020 mijn oogleden laten corrigeren. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste moment dat ik bij Oogmark binnen stapte had ik er een zeer goed gevoel bij. Je krijgt een eerlijk en goed advies. De operatie valt reuze mee. Zeer deskundige arts en assistentes.
- Spigt
10

Geen ingreep gehad, maar wel zeer tevreden

Ik liep al jaren met het plan rond: ik wil een ooglidcorrectie aan mijn linkerooglid. Deze was helemaal niet in verhouding met het rechter. Uiteindelijk heb ik de stap genomen toen ik op de website van Oogmark kwam. Dit sprak me wel aan. Mark van Bracht heeft de opties bekeken en hij kwam tot de conclusie om het niet te doen. Bij mij kan het in de toekomst door bepaalde invloeden averechts werken, nl. dat mijn oog niet meer kan sluiten. Het kan een tijdje goed gaan, maar pakt het wel verkeerd uit.....dan heb ik enorm spijt. Hij heeft dit allemaal goed uitgelegd, ik mocht het zelf beslissen, maar hij heeft het me afgeraden. Door het duidelijke advies heb ik het niet gedaan. Ik ben toch weer tevreden naar huis terug gekeerd, ook omdat ik weet waar ik aan toe ben. Deze praktijk doet niet zomaar een ingreep om te verdienen, maar kijkt met je mee of het echt wel kan. Dat hoor je wel eens anders, dan doet men onnodige ingrepen, alleen om geld te verdienen. En dat is hier echt niet aan de orde. Ik heb de ingreep niet gedaan, maar het voelt goed zo.
- Haulerwijk
10

Een frisse blik door een uitstekende ooglidcorrectie bij Oogmark in Drachten.

Zo blij dat ik de stap heb gezegd om door dr. M. van Bracht een ooglidcorrectie te laten doen. Na de intake voelde ik mij zeer op mij gemak en ik ben vol vertrouwen de behandeling tegemoet gegaan. Dr. M. van Bracht en zijn assistente hebben door hun juiste benadering, vanwege mijn prikangst mij geweldig door de operatie heen geholpen. Door het professioneel en menselijk contact met de assistente en dr. M. van Bracht, ben ik een blij mens met een frisse blik.
- Noordwolde
10

het viel me 100 % mee en ik ben ontzettend tevreden over het resultaat!!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ooglidcorrectie. Eerst een vrijblijvend en informatief gesprek waar ik direct al vertrouwen in had. De ingreep viel me ontzettend mee en ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Hij gaat heel nauwkeurig en hygienisch te werk en bovendien ontzettend aardig!
- Lippenhuizen
10

Geweldig

Na mijn eerste telefoontje was ik al om. Deskundig,vriendelijk. Op m'n eerste afspraak is alles duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten en wat haalbaar was. En het resultaat was meer dan dat ik gehoopt had. Al met al had ik dit veel eerder moeten doen.
- Leek
10

Persoonlijk en deskundig.

In het intake-gesprek werd alle tijd genomen om alles helder en duidelijk uit te leggen. Ik vond het best spannend om een ooglidcorrectie te laten doen, met name hoe de littekens zouden worden. Ook hier werd rustig de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en me gerust te stellen. Tijdens de ingreep werd er gezellig gepraat en werd er regelmatig even gevraagd hoe het met me ging. De nazorg was prima en het gaf me een goed gevoel dat ik ten allen tijde kon bellen( hoefde overigens niet) De behandeling en de consulten heb ik als heel deskundig, prettig en persoonlijk ervaren. Top Oogmark!
- Sneek
10

Zeer tevreden

Ben heel blij met het resultaat. Er word alle tijd voor je genomen, wat heel geruststellend is. Alles is mij enorm mee gevallen.
- Twijzelerheide
9

Eerlijk en ervaren

Na mijn intake heb ik een eerlijk advies gekregen waarin er goed werd meegedacht. Er was een duidelijke en heldere voorlichting en alles werd goed van te voren doorgesproken. Tijdens de operatie merk je dat er veel ervaring is en dat is erg prettig. De nazorg is keurig en bij mij is het resultaat boven verwachting!
- Drenthe
10

Fantastisch

Al jaren continue zware oogleden . Volgens omgeving er altijd moe uitzien. Via huisarts tip Oogmark kliniek gekregen. Na uitvoerige intake tot ingreep besloten. Ingreep zelf is mij erg mee gevallen. Leuke en ontspannen sfeer. Er wordt continue uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ook na de ingreep is dr vsn Bracht 24/7 bereikbaar voor eventuele problemen, wat gelukkig niet nodig was maar wel een vertrouwd gevoel geeft. Al met al heel erg blij met het eind resultaat. Zou het een ieder zeker aanraden.
- ZUIDHORN
10

Echt een uitstekende ervaring

Na een tijdje nagedacht te hebben over een bovenooglidcorrectie, de stap toch gezet bij dr. Van Bracht. Via een vriendin en mijn schoonheidsspecialiste, die beiden erg positief waren over deze arts, kwam ik bij hem terecht. En echt waar, ik kan geen minpunten bedenken over de ervaring, behandeling en communicatie van deze kliniek. Ze nemen je serieus, communicatie is duidelijk en snel, de behandeling zelf viel heel erg mee , na de tijd amper last gehad en het resultaat is heel mooi. Zelfs mijn hoofdpijn is minder geworden en mijn oogschaduw verdwijnt niet meer in een dikke plooi. Ook de nazorg is heel erg prettig en het herstel ging bij mij ook volgens het boekje. Bovendien is de prijs, vergeleken met andere klinieken, heel gunstig. Ook niet onbelangrijk. Al met al ben ik heel blij dat ik de ingreep bij dr. Van Bracht heb laten doen, ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!
- Drachten
10

uitstekende ervaring

Via huisartsenkliniek op facebook bij dr Bracht terecht gekomen. Via, via al goede recensies gehoord en gelezen. Dr Bracht neemt alle tijd en legt alles duidelijk uit en kijkt naar de mogelijkheden. Boven ooglidcorrectie was goed te doen , eerste 2 prikjes zijn wel vrij gevoelig, arts is daarna 24/7 bereikbaar, dat geeft een fijn gevoel. Ik ben nu eindelijk van mijn klachten af, geen vermoeide, zware en branderige ogen meer. Littekens zijn nauwelijks zichtbaar. Ik zou iedereen die dit overweegt met een gerust hart naar Dr. Bracht sturen.
- Meppel
148 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10
10

Oogverblindend

Fijne praktijk en zeer deskundige en persoonlijke begeleiding door Saskia Accord en de assisitenten. Alle tijd genomen voor de intake. Tijdens de ingreep zelf leuke gesprekken gehad en het was zo voorbij. Nadat de verdoving uitgewerkt was een paar uur een oncomfortabel gevoel en verder is het probleemloos verlopen zonder pijn of andere ongemakken (afgezien van het make-up verbod en het niet wassen van mijn haar gedurende een week). Het is me 100% meegevallen en ik ben erg blij met het resultaat.
- Nieuwehorne
10

Geweldig!

Ooglid correctie uitgevoerd door Dr.Saskia, vanaf de intake tot de nacontrole zeer duidelijke goede voorlichting en informatie gekregen. Tijdens de ingreep op een fijne manier gerust gesteld, waardoor ik een veilig en vertrouwd gevoel had. Het blijft toch altijd spannend. De. Ontrolde bij de assistente waarbij de hechtingen werden verwijderd verliep ook in een ontspannen en prettige sfeer! Ik ben ontzettend blij met het resultaat ik zou tegen iedereen die twijfelt willen zeggen DOEN maar dan wel hier!
- Eastermar
10

Fenomenaal!

Na jaren wikken en wegen uiteindelijk de stap gezet. En wat een geweldige ervaring. De zorg en aandacht die er voor je is, is zo fijn, je voelt je gelijk op je gemak. En wat een resultaat! Zo mooi en deskundig gedaan. Ik ben Mark van Bracht en zijn assistente enorm dankbaar. En voor de twijfelaars…. doen!
- Ureterp
9

Heel blij met het resultaat

Dr. Saskia Accord heeft mij goed voorgelicht en uitgelegd wat ik kon verwachten als eindresultaat. En dat heeft ze zeker waargemaakt. Ik heb een frissere blik en minder vermoeide ogen aan het einde van de dag. Zeer tevreden!
- Heerenveen
9

Zo blij met mijn ooglidcorrectie,geen vermoeide ogen meer en dagelijks complimentjes

Met dank aan Saskia Accord, voor de goede voorlichting , behandeling , en nazorg .
- Oosterwolde
10

Wou dat ik het jaren eerder had gedaan

Ik ben geholpen door dr Saskia Accord. Heel fijn intake gesprek gehad waarbij je alles wordt uitgelegd en ook nog de meerdere mogelijkheden die er bestaan voor hangende oogleden. Bij mij was het vooral de druk op m’n ogen waar ik last van had. Daardoor veel hoofdpijn. Alles is mij 1000% meegevallen en zou het bij wijze van zo weer doen. Tijdens de operatie wordt heel duidelijk uitgelegd wat ze doet en wat het gevoel daarbij kan zijn. Maar wat een geweldig resultaat!! Dat zware gevoel is weg en ik heb nu een heel open blik gekregen. Ontzettend bedankt!!! Hartelijke groet, Karin Sanders
- Heerenveen
9

Zeer tevreden

Tijdens de intake met Saskia had ik al een goed gevoel. Alles werd stap voor stap rustig en duidelijk uitgelegd. Tijdens de ingreep werd alles ook duidelijk uitgelegd. Verdoving zetten was niet pijnlijk, daar zag ik het meeste tegenop. Na de ingreep geen pijn gehad. Resultaat is echt super! Bedankt Saskia!
- Houtigehage
10

Geweldig!

Wat een geweldige ervaring heb ik bij oogmark gehad. Okè ik moest even wachten toen ik een afspraak had gemaakt en eindelijk voor een intake kon, Maar daarna kan het heel snel gaan. Mark van Bracht geeft je bij voorbaat alle informatie die je nodig hebt, geeft instructies in aanloop naar de ingreep. Op de dag van de ingreep wordt je opgevangen door een assistent en zij verteld nog een keer hoe de ingreep in zijn werk gaat. Er worden (veel) foto`s gemaakt, ook leuk om het verschil na de tijd te zien. Na de ingreep krijg je instructies mee en na een week kom je op controle en worden de hechtingen verwijderd. Een paar dagen na de ingreep zag ik al verschil en dat werd alleen nog maar mooier. Ik ben nu 6 maanden verder en heb geen moment spijt gehad om contact met Mark van Bracht op te nemen voor deze ingreep.
- Leeuwarden
10

zeer tevreden.

Ik had last van zware oogleden, vooral tijdens mijn werk als chauffeusse. Vooral ook plakkende oogleden in de zomer. Een paar weken na de operatie voelde ik al verlichting. Ook doet/voelt mijn hele gezicht minder vermoeid aan. De arts (Mark) en assistente waren zeer kalm en zorgen dat je je op je gemak voelt en ook legde hij de stappen uit. Ik was zeer zenuwachtig maar het viel enorm mee. Zeer blij dat ik de stap heb gezet ivm met de medische noodzaak. Ik raad Oogmark ten zeerste aan.
- Blesdijke
10

zeer vakkundig

Ik vond het best spannend , maar door de rustige uitleg en op gemak stellende voorlichting heb ik er geen spijt van bij Oogmark mijn ogenleden te laten corrigeren en door voldoende rust te nemen heb ik zelfs geen blauwe ogen gehad. Ik zou het zo weer doen.
- Nietap
10

Zeer tevreden met het eindresultaat

Sinds lange tijd had ik last van zware, hangende oogleden. Uiteindelijk de knoop doorgehakt (lang getwijfeld want je laat toch iets aan je gezicht doen) en bij Oogmark uitgekomen vanwege de positieve reviews. Na de intake kon ik binnen een maand geholpen worden. Als inspecteur bij de GGD ben ik erg kritisch op o.a. hygiëne en dit is bij Oogmark dik in orde. Er wordt gewerkt volgens een hoge standaard en dat is zichtbaar in het eindresultaat. In het voortraject neemt dr. Van Bracht je helemaal mee in de procedure en er wordt je precies voorgespiegeld wat je kunt verwachten zodat er geen irreële verwachtingen ontstaan. Het resultaat vond ik uiteindelijk zelfs mooier dan ik had verwacht. De begeleiding vond ik zorgvuldig en ik heb geen pijn of ongemak ervaren. Ook de prijs valt in vergelijking met andere cosmetische artsen reuze mee. Twijfel je of je een ooglidcorrectie wil laten uItvoeren? Ik zou Oogmark zeker aanbevelen!
- Joure
9

Zeer tevreden met de ooglidcorrectie

Ik ben zeer tevreden met de ooglidcorrectie die ik heb laten uitvoeren bij Oogmark. Voorafgaand bij de intake ben ik duidelijk geïnformeerd over de behandeling en het te verwachten resultaat. De behandeling zelf was pijnloos. Dr. Mark vertelt tijdens de ingreep stap voor stap wat hij gaat doen. Ik ben blij met het resultaat.
- Dokkum
9

Superblij mee!

Geholpen door een professioneel team die weten wat ze doen. Eerst een screening of het echt wel nodig is en of het moeite waard is van opereren. Nou bij mij was het zeker de moeite waard en met een mooi eindresultaat! Naar aanleiding van een oogziekte (Graves) had ik flinke hangende oogleden overgehouden. Na de ooglid correctie ervaarde ik gelijk de eerste dag al dat ik veel meer zicht had. Daarnaast is de vermoeide blik weg en zie ik er veel stralender/helderder eruit. Mijn dank is groot! Praktijk Oogmark is zeer zeker een aanrader voor cosmetische correcties.
- Gorredijk
10

Ik had voor, tijdens en na de ingreep het volste vertrouwen!

Het intake gesprek gaf bij mij gelijk de doorslag. Ik wacht niet meer. Jaren had ik het plan al. Wil ik ooit iets laten doen? Dan mijn hangende oogleden. Kreeg er ook klachten door. Mij verdiept in een kliniek en ik kwam uit bij Oogmark. Eerlijk verhaal en kleinschalig. Daar hou ik van. Mark geeft vertrouwen, net als zijn assistente Froukje tijdens de ingreep. Het was allemaal lekker relaxt. En pijn heb ik niet gevoeld. Nu, bijna 4 weken geleden is het resultaat al verbluffend. Littekens zijn al bijna niet meer te zien, ik ben niet vreselijk rood, groen en blauw geweest. Alleen wat vocht boven de wangen. Bedankt team van Oogmark. En iedereen die plannen heeft? Wacht niet!
- Goingarijp
10

Goed, eerlijk, en kundig vakman

Ik kwam voor een uitgerekt oorbelgaatje te laten repareren. Dokter Mark legde de procedure uit en gaf aan dat het voor mij niet van toegevoegde waarde zou zijn. Na een opmerking van mezelf van: nou dokter, over een paar jaar mijn ogen maar laten doen. Was de reactie: waarom nu niet, nu heb je er zoveel meer jaren plezier ervan. Ik heb doorgepakt en ben heel blij met het resultaat! Geen vermoeid hoofd meer en mooi subtiel gedaan dat niemand in mijn omgeving het heeft opgemerkt. Precies wat ik ook wilde!. Tjimkje, Drachten
- Drachten
10

Een aanrader

Mijn ervaring met Oogmark is zeer positief, vriendelijk, kundig, vertrouwd, en mijn oogleden zien er fantastisch uit. geweldig werk verricht.
- Opeinde
10

Hele goede ervaring

Ik ben erg blij met mijn bovenooglidcorrectie. De intake verliep prettig. Ik kreeg een eerlijk advies en kreeg meteen te zien wat het resultaat van de behandeling kan zijn. Alles doorbesproken en een afspraak gemaakt voor de behandeling. De behandeling viel me 100 procent mee. Mark vertelde precies wat hij deed. Als je dat niet prettig vindt dan doet hij dat niet 😉 Na de behandeling weer naar huis met een telefoonnummer op zak dat altijd bereikbaar is voor vragen. Dat telefoonnûmmer heb ik niet nodig gehad. Het herstel ging voorspoedig en was pijnloos. Het resultaat was na een aantal dagen al heel goed zichtbaar. Inmiddels zijn we drie maanden verder en lijk ik tien jaar jonger en ben ik van mijn vermoeide ogen af. Prachtig resultaat. Ik had dit veel eerder moeten doen.
- Drachten
10

Ik ben van begin tot eind en vooral met het eindresultaat supertevreden

Ik ben superblij met de behandeling door dr Saskia Accord. Fijne intake, waar alle rust en ruimte was voor mijn vragen en ze mbv een sateprikker liet zien wat het eindresultaat vd ooglidcorrectie ongeveer kon worden. De duidelijke instructies voor de behandeling gaven mij veel vertrouwen en de rust tijdens de behandeling was erg fijn. Het is zo mooi geworden, geen druk meer op mijn ogen. De verwachtingen kwamen helemaal uit. Een aanrader!
- Groningen
10

Een aanrader.

Na een zeer prettig intakegesprek met verbluffend eerlijk advies gelijk een afspraak gemaakt voor een bovenooglidcorrectie bij Mark want dit voelde heel goed. De behandeling viel mij honderd procent mee, zo ook het herstel. Fijn is het dat Mark stap voor stap uitlegt wat hij doet tijdens de behandeling. Ik voelde mij erg op mijn gemak en ik ben erg blij met het resultaat. Prijs/kwaliteitsverhouding optimaal! Er is veel aanbod op dit gebied maar ik zou zeker niet twijfelen: kom gerust naar Oogmark!
- Oosterzee
1

Beperkte ervaring

Doordat de huisartsen maar beperkt deze ingreep uitvoeren zijn de risico’s op complicaties groter. Om deze risico’s te minimaliseren worden er idioot veel maatregelen genomen (zoals 10 dagen geen haar wassen). Mocht er ergens een risico zijn op bijvoorbeeld litteken vorming, dan weigeren ze je als patiënt. Wees dus niet te eerlijk als je hier geholpen wilt worden 😉

Reactie van het bedrijf

Beste Inge, Bedankt voor je feedback. Misschien kunnen we het met dit berichtje toch nog anders voor je uitleggen. Als gespecialiseerde kliniek in cosmetische chirurgie hebben we in de afgelopen 9 jaar juist meer dan 2500 ooglidcorrecties uitgevoerd en is het op voorhand redelijk goed mogelijk een inschatting te maken van het te verwachten eindresultaat of de kans op een bijzondere complicatie. Juist, omdat je eerlijk was, bleek er sprake van een verhoogd risico op een ontsierend litteken en daarmee een aannemelijke kans op een ongewenst eindresultaat. Door onze opleiding en ervaring als cosmetisch arts KNMG en cosmetisch huisarts NVCH twijfelden we daarom, of deze ingreep wel een goede beslissing voor je zou zijn. Daarmee is het is wat ons betreft een misverstand, dat je dit interpreteert als makkelijk of veilig. Het past eerder bij verantwoorde zorg. Juist bij cosmetische ingrepen is er namelijk geen medische noodzaak en zullen we in gezamenlijkheid de keuze maken om wel of niet te opereren. We kunnen je teleurstelling overigens wel goed voorstellen. Mocht je er nog over willen praten, kan dat uiteraard altijd. vriendelijke groet, Saskia en Mark.

- Oudehorne
10

In vertrouwde handen met een zeer tevreden resultaat.

Juist metname ook omdat Mark van Bracht eerlijk is over eventuele, overigens sporadisch voorkomende complicaties en het te verwachten resultaat had ik het gevoel in vertrouwde handen te zijn. Mijn gevoel is juist gebleken en ook niet onbelangrijk...het resultaat is een minder vermoeide aanblik en een meer heldere oogopslag ! Oogmark is op alle fronten aan te bevelen !
- Burgum
10

Prachtig

Prachtig resultaat, beter dan ik verwacht had. Bij mij zag je geen ooglid meer, en nu heb ik dat wel weer heel duidelijk. Ik had voornamelijk veel last van het continu ”optrekken” van mijn oogleden. Zeer vermoeiend. Duidelijk intakegesprek gehad. Voelde meteen vertrouwd. Goede zorg en persoonlijke aandacht. De operatie, herstel en nazorg is allemaal heel goed gegaan. Mark van Bracht verstaat zijn vak goed, dat merk je in alles. Zeer blij met het resultaat
- Drachten
10

Ik heb te lang getwijfeld om deze stap te zetten !

Een ieder die nu ook een ooglid correctie overweegt zeg ik “ Doen “ !! Het is zo de moeite waard .
- De Wilgen
10

Zeer goede ervaringen

Met tevredenheid kijk ik terug op de behandeling bij Oogmark. Ik zou iedereen aanbevelen hiernaar toe te gaan voor een ooglidcorrectie.
- DRACHTEN
9

Prima

Kwam met hoofpijnklachten. Mark van Bracht heeft een behandeling gedaan waarbij klachten aanzienlijk zijn verminderd.
- Oudebildtzijl
10

Eye Catching 🙂

G’day Mate 🙂 Na verschillende bedrijven te hebben gegoogled kwam ik bij Oogmark uit. Ik woon in Australië en wilde mijn ooglid correctie in NL laten uitvoeren gewoon vanwege de torenhoge prijzen hier in Oz. Na een vriendelijke en informatieve e-mail van Eleonore was de stap snel gemaakt. Goed is goed. Half juli was mijn operatie en alles verliep smooth. Fijne begeleiding, gewoon een babbeltje tijdens de operatie, en geheel pijnloos. Ook de nazorg was spotless. Ik zou het morgen gelijk weer doen. Ik had niet eens zwelling of blauwe plekken. Maar het allerbelangrijkste is dat ik veel meer zicht heb in mijn periphirale zicht. En als rij-instructeur is dat wel een must vandaag de dag 😉 geen donkere vlekken meer als ik naar mijn blinde hoeken kijk. Ik raad iedereen aan niet meer verder te Googelen en gewoon Mark of Eleonore te bellen. You won’t be disappointed ….
- Gidgegannup Australië
10

Zeer tevreden over het eindresultaat.

Jaren lang wou ik al een ooglidcorrectie. Maar ik durfde het nooit. Via via kreeg ik dit adres van Oogmark. Hier heb ik een gesprek gehad en besloten dat het nu echt tijd was om actie te ondernemen. En het viel reuze mee. Ze stellen je echt op je gemak. Ik heb het gedaan en ben echt heel erg blij met het eind resultaat. Neem maar van mij aan, als ik het durf, durft iedereen het !
- Ureterp
10

Door duidelijke uitleg is de ooglidcorrectie mij 100% meegevallen.

Bij de intakegesprek werd duidelijke uitleg en informatie gegeven. Een eerlijk advies om de ingreep wel/niet uit te laten voeren. De voorbereidingen voor de operatie was duidelijk en rustgevend. De herstelperiode is mij erg meegevallen. Voor vragen was men goed bereikbaar. Kortom dr. Saskia accord bedankt voor deze fijne ervaring. Ik ben erg blij met het resultaat.
- Sneek
10

Super blij met eindresultaat

Na wat te hebben gegoogled, kwamen we uit bij dr. Mark. De recensies waren goed, daar kijk ik toch wel naar. Tis niet niks, een boven ooglid correctie. Na de vrijblijvende informatie die ik kreeg, was ik al snel bereidt om mijn ooglid correctie hier te laten doen. Het voelde super goed en vertrouwd. Fijne rustige dokter. Ben super blij met het resultaat en krijg veel complimenten over het resultaat. Ik zou deze kliniek zeker aanraden bij mijn kennissen en vrienden!
- EE
10

Super!

Ik heb er jaren over getwijfeld om wel of niet een ooglid correctie te doen, door niet goed zicht en vermoeide ogen en blik. Via een kennis hoorde ik van Oogmark en de goede resultaten en behandeling! Dat is zeker waar gebleken! Dokter Mark nam alle tijd voor de intake, de behandeling en de risico's. Dat laatste vond ik toch wel spannend..wat als het niet goed gaat... Maar het is allemaal super gegaan met een rustige en relaxte ingreep en een super resultaat! Ook de reacties van de omgeving zijn héél positief!
- Sneek
8

Een adres waar ik vakkundig en vriendelijk behandeld ben

Na een intake gesprek gaf Mark van Bracht mij zoveel vertrouwen dat ik een ooglidcorrectie ben aangegaan. Hij legt alles zeer goed uit, zowel van te voren, als tijdens de behandeling. Alles onder relaxte sfeer met muziek naar eigen keus. Ook als je angst hebt raad ik je Oogmark aan. Het resultaat is heel mooi. De nabehandeling is ook met zorg. Mark bedankt.
- Appelscha
10

Heel erg blij!

Zeer professionele praktijk. Mark is als arts erg betrokken en vriendelijk. Ik heb na jaren mijn beide oorlellen laten herstellen. Hij legt goed uit hoe het resultaat kan worden maar is eerlijk wat de risico's mogelijk kunnen zijn. Hierdoor heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken en ben ik zeer tevreden. Groet Bianca
- Marum
10

Goede uitleg van het verloop van behandeling

Duidelijke uitleg over de behandeling en persoonlijk
- Drachten
10

Een geweldig resultaat na een voorspoedige, pijnloze ooglidcorrectie.

Wat had ik veel last van hangende oogleden, dikke, tranende ogen, wazig zien, hoofdpijn enz. Afgelopen zomer hoorde ik van iemand de naam van dokter Mark van Bracht. Deze goede kennis was vol lof over de dokter, de intake en de uitleg met betrekking tot de ingreep en de daaropvolgende behandeling met uitstekend resultaat. Na lang wikken en wegen besloot ik een intake af te spreken. Dat gebeurde in oktober 2021. Wat een duidelijk gesprek, wat een duidelijke uitleg, zowel mondeling als op papier. Ik volgde het advies van de arts op: laat er wat aan doen. Zo gezegd, zo gedaan! Een pijnloze behandeling en goede nazorg En nu…… drie maanden na een flinke ooglidcorrectie, ziet het er heel goed uit en ben ik blij met het (“beoogde”) resultaat.
- Dokkum
10

Super blij met het eindresultaat!

Vanaf de eerste afspraak, het intakegesprek, heb ik een goed gevoel over deze praktijk. Een goede, duidelijke uitleg van wat er gebeuren gaat. Zeer nauwkeurige (daar wordt de tijd voor genomen) aftekenen van de oogleden voor de operatie, en daardoor een perfect resultaat! Dit werd bevestigd door mijn schoonheidsspecialiste, en die ziet er nogal wat voorbij komen.
- Britsum
10

Fantastisch

Het is nu een week geleden dat dokter Mark mij heeft geholpen, vandaag de hechtingen eruit en ik ben nu al zo blij en het word alleen nog maar beter! De begeleiding de voorzorg en nazorg zijn geweldig, ik zag er best tegenop maar dat had niet gehoeven , je word enorm op je gemak gesteld en meegekomen door het hele proces. Geen mooie praatjes maar meedenken en goede informatie verschaffen. Kortom een echte aanrader!
- Sneek
10

Zeer tevreden met resultaat

Super geholpen door Saskia Accord. Resultaat is fantastisch. Ook tijdens de ingreep duidelijke uitleg over wat ze gaat doen.
- Surhuisterveen
10

Goede begeleiding

Behandeling in goede sfeer, Resultaat: vermoeidheid en druk op de ogen verdwenen.
- Drachten
10

onbeschrijfelijk dankbaar

mijn ervaring omschrijven, lastig maar uit het volgende blijkt dat ik u helemaal vertrouwde. Een kennisje van ons zei, maar Joukje je kende hem nog geen kwartier en toch stemde je toe dat hij je mocht opereren. Mijn antwoord was dat is het vertrouwen wat hij uitstraalde denk ik , Heel eerlijk zei ik daar denk ik nu pas over na omdat jij dat zegt.
- frieschepalen
10

Geen enkel negatief punt gevonden, in alle rust geopereerd door een kundige, sympathieke arts

Ik ben begeleid en geopereerd door Saskia Accord, en dat is een zeer goede ervaring geweest. Het voortraject van informatie-uitwisseling verliep bijzonder geruststellend en was buitengewoon volledig. Ze nam alle tijd voor me en via een intakeformulier werden alle aspecten uitvoerig besproken. Deze informatie kreeg ik ook mee naar huis om nog eens rustig door te lezen. Een ooglid-correctie is best spannend maar door het gesprek met haar ging ik er heel rustig in. Ook tijdens de operatie bleef ze me voortdurend vertellen welke handeling ze vervolgens ging doen en welke sensaties ik daarbij zou kunnen voelen. Heel geruststellend! Opvallend vond ik de nauwkeurigheid en rust waarmee ze te werk ging. Na de operatie kreeg ik een spoed-telefoonnummer voor als ik vragen/twijfels had over het herstel van de operatiewond. Zelfs in het weekend kon mijn vraag door haar of een collega-arts worden beantwoord. Tenslotte kan ik melden dat het resultaat van mijn operatie prachtig is. Saskia heeft heel nauwkeurig gekeken hoeveel huid er weggenomen kon worden zodat het resultaat goed bij mijn gezicht zou passen. Kortom: een tien met een griffel. Hartelijk bedankt!
- Roden
10

Zeer klantvriendelijk en zeer deskundig

Vanaf het intakegesprek voelde ik mij thuis . Mark is zeer deskundige en vriendelijke en ook grappige arts . Hij stelt je op het gemak en legt alles rustig en duidelijk uit . Ook tijdens de operatie vertelt hij stap voor stap wat hij gaat doen . De nazorg is ook goed , je kan met vragen altijd bij hem terecht . De operatie is erg goed gelukt . Daardoor voel ik mij zelfverzekerder en zie ik er niet meer zo moe uit .
- Hardenberg
10

Geweldig

Mijn reden voor een ooglift was een vermoeide blik en altijd maar de oogleden optrekken waardoor ook vaak hoofdpijn. In november de intake gehad bij Mark en toen al een goed beeld gekregen van wat het resultaat kon worden. Voorafgaande aan de operatie een duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren en ook tijdens de operatie werd alles duidelijk verteld. De nazorg is zeer goed geregeld: 24/7 bereikbaar. Het verwijderen van de hechtingen was een fluitje van een cent. Nu de laatste controle gehad en wat een mooi resultaat, wat volgens Mark nog beter gaat worden. Deze kliniek zal ik zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
- Heeg
10

Geweldig resultaat

December 2021 ooglidcorrectie laten uitvoeren door Mark met een geweldig resultaat. De intake was ook zeer goed en duidelijk. Bij de gezondheids check bleek mijn bloeddruk te hoog en vertelde hij mij dat hij zo niet ging opereren. Eerst naar de huisarts en idd te hoog, met medicatie was het binnen een half jaar onder controle. De operatie verliep vlekkeloos en Mark legde alles duidelijk uit wat hij ging doen. Het fijne is dat ze 24 uur bereikbaar zijn mocht er onverhoopt toch wat zijn. Ook gewoon voor geruststelling kon je bellen. Ik heb er geen gebruik van hoeven maken en zelfs geen pijnstillers hoeven innemen. Het was pijnloos met een geweldig resultaat.
- Dokkum
10

Een ooglidcorrectie met een prachtig resultaat!

Overweeg je een ooglidcorrectie? Ga dan vooral naar Oogmark! Na mijn vrijblijvend intakegesprek met Mark heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Mark heeft mij goed geïnformeerd over wat de operatie inhoudt en wat eventuele gevolgen. Hierin was Mark eerlijk en duidelijk. De ingreep was niet pijnlijk, met een fijn muziekje op de achtergrond en duidelijke uitleg van Mark tijdens de ingreep gaf dat mij een erg vertrouwd gevoel. Uiteindelijk mag het resultaat er zijn! Mark is nauwkeurig, eerlijk, duidelijk, betrouwbaar en doet zijn werk met veel passie!
- Hallum
10

Het kan niet beter!

De benadering voor de ooglidcorrectie was aangenaam, zowel voor, tijdens, als na de operatie. Pijnmedicatie heb ik niet hoeven gebruiken. Ik heb nu weer een frisse blik en ben dan ook zeer tevreden met het resultaat met dank aan dr. Sylvia Accord. A.R.V. Dokkum
- Dokkum
10

Super tevreden

In november 2021 heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij Oogmark. Ik vond het erg spannend maar het is mij heel erg meegevallen. Mark en zijn assistentes nemen echt de tijd voor je en alles wordt goed uitgelegd. Ik ben heel blij met het resultaat!
- Sneek
10

Zeer goed!

Ben zeer tevreden over de behandeling. Uitgebreid intakegesprek gehad van dr. Saskia en dr. Mark van Bracht. Operatie gedaan door Saskia. Geweldig resultaat en operatie ging erg ontspannen. Helemaal geen pijn gehad en alles werd duidelijk uitgelegd. Ik kreeg een telefoonnummer mee, voor het geval er vragen of complicaties zouden zijn. Was gelukkig niet nodig. Ook controle’s prima. Ik zie er weer veel fitter uit. Geen hangende oogleden meer. Ben heel blij met het resultaat en zou Saskia dus ook bij anderen aanbevelen. Thea Timmerman, Scharsterbrug
- Scharsterbrug
10

Zeer goed resultaat en fijne begeleiding

In eerste instantie niet aan een huisarts willen denken voor een ooglidcorrectie. Via een ander, die deze wel aanbevol, toch maar eens op de site wezen kijken. Gelijk daarna een afspraak gemaakt. Na een zeer goed gesprek, met alle uitleg, een afspraak gemaakt voor behandeling. Resultaat nu na drie maanden al heel mooi. Zeer kundig allemaal, er wordt tijd voor je genomen. Na de operatie zijn ze gewoon 24 uur per dag bereikbaar, voor eventuele vragen en of nazorg. Kijk op de site en laat je informeren.
- WYNS
10

Top geholpen en een oogverblindend resultaat

Op aanraden van een vriendin, die ook een ooglidcorrectie bij Oogmark had laten doen, heb ik na lang twijfelen een afspraak voor intake gemaakt. Ik kreeg een goede uitleg over wat ik kon verwachten qua ingreep en resultaat. Direct een afspraak gemaakt omdat ik er veel vertrouwen in had. Moment van de ingreep was ik wel gespannen, maar Mark legde alles goed uit wat er ging gebeuren. Totaal geen pijn gehad. Ook fijn dat je gewoon 24/7 contact op kan nemen als je iets niet vertrouwd. Alles is perfect verlopen en ben super blij met het resultaat.
- Dokkum
10

Een aanrader!

In oktober 2021 heb ik een ooglidcorrectie laten doen door Mark. De ingreep is mij heel erg meegevallen vooral ook door de duidelijke en rustige uitleg voor en tijdens de ingreep. Pijn heb ik niet gehad, wel de eerste 24 uur rust en de ogen zoveel mogelijk dicht gehouden. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat! De druk van mijn oogleden was direct na de ingreep verdwenen! Wat een verlichting! De wond genas erg snel en heb er weinig last van gehad. De voor en nazorg van dr Bracht is uitstekend! Een aanrader! .
- Appelscha
10

Zeer tevreden!!!

Van meerdere mensen had ik al gehoord dat Mark van Bracht echt goed is zijn werk. Ook mijn eigen huisarts verwees mij naar Van Bracht want volgens haar was hij de beste. Nou ze heeft niet overdreven want ik ben zeer tevreden! Mark en zijn assistente namen alle tijd voor mij en alles werd duidelijk uit gelegd. Ook tijdens de ingreep en dat was prettig omdat ik dat toch wel een beetje spannend vond. Ik had van anderen die ooit een zelfde ingreep hadden gehad horror foto's gezien met dikke blauwe en gezwollen ogen, nou die had ik niet hoor! Nazorg was heel goed en het eindresultaat is heel erg mooi. Dus ik ben heel blij dat ik het gedaan heb.
- DRACHTEN
10

Geweldig

Zag er wel een beetje tegen op maar hoe alles wordt uitgelegd .Saskia heeft mij erg op mijn gemak doen voelen.Iedere handeling is goed.vertelt en werd ik steeds gevraagd of het nog ging.Heb ook helemaal geen pijn gehad Wel verkleuring rond de ogen.Zal iedereen die ooglid correctie wil doen aanraden dat bij de oogkliniek OOGMARK in Drachten te doen
- Drachten
9

Zeer goed

Zie review! Alles als zeer prettig en goed ervaren.
- Tolbert
10

Vakkundig team, duidelijke uitleg en prachtig resultaat

Intake gesprek erg helder en duidelijk, inclusief een kleine blik op het beoogde resultaat. Ingreep zelf zorgvuldig gedaan met duidelijke uitleg per stap. Erg blij en tevreden over het resultaat met mooie verbetering. Vakkundig team en vooral aardige mensen.
- Haaima
10

Zeer goede service

Zeer vriendelijk en erg blij met het resultaat. Ondanks alles duidelijk vooraf was besproken, was ik na twee dagen onzeker of alles ging zoals gepland was. Ik mocht gelijk diezelfde dag komen zodat hij me gerust stelde dat dit de zwellingen waren die erbij hoorde. Bij bij was het best heftig. Ieder persoon reageert anders op de ingreep. Door misverstand in tijd was het zelfs zo dat Mark me na de ingreep persoonlijk naar huis heeft gebracht, dat is pas service!! Echte aanrader.
- Drachten
10

Fijne ontvangst en duidelijke uitleg

Wat gespannen kwam ik binnen, maar dat was niet nodig. Na de vriendelijke ontvangst was er alle tijd om te luisteren naar hoe één en ander in z'n werk gaat. Daarna kon ik vragen stellen waar ook alle ruimte voor was. De behandeling zelf verliep rustig en er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Er werd zeer zorgvuldig gewerkt!
- Hoogeveen
10

Zeer positieve ervaring

Tijdens het intake gesprek duidelijke uitleg gekregen. Hier werd ook echt de tijd voor genomen. De ingreep zelf is mij ook erg mee gevallen. Duidelijk in de communicatie naar mij toe over wat er steeds ging gebeuren. Had het veel eerder moeten doen. Een aanrader voor een ieder die nog twijfelt want ze nemen alle twijfel bij je weg!!
- Opeinde
10

Geweldig!

3 maanden geleden een oogcorrectie gedaan Zeer tevreden met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit . Reuze meegevallen al met al Ik zag er best wel tegen op Een aanrader voor mensen die twijfelen!!
- Meppel
10

Erg tevreden over mijn ooglidcorrectie

3 maanden geleden heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren door Mark. Ik twijfelde eerst wel om het door mijn huisarts uit te laten voeren. Maar ik hoorde van verschillende mensen om mij heen dat Mark wel heel goed kon “snijden”. En dat blijkt te kloppen. Ik ben erg blij met het eindresultaat. In mijn geval is het een behoorlijke metamorfose. Qua pijn had ik veel erger verwacht. Met een paar paracetamolletjes is het goed te doen en ik had ook niet hele blauwe/dikke ogen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik goed de tijd heb genomen om te herstellen.
- Beetsterzwaag
10

Mijn ervaring was heel erg goed.

Mijn ervaring is in 1 woord geweldig! Duidelijke uitleg, bij de intake maar ook tijdens de operatie. En dat gaf mij rust en vertrouwen want ik vond het heel spannend! Maar wat ben ik blij met het resultaat!! Ook de nazorg en controle was heel goed.
- Stiens
10

Beter kan niet; wat een fantastisch resultaat!

Op 7 juli heeft dr. Mark van Bracht met zijn assistente mijn ooglidcorrectie aan beide ogen gedaan, na een grondige intake van een uur, een maand eerder. Alles kwam aan bod: de voorbereiding, de ingreep zelf, de risico's, de nabehandeling en het financiële plaatje. Op iedere vraag een eerlijk en weloverwogen antwoord. Natuurlijk was het mogelijk om eventuele vergeten vragen via de app met dr. van Bracht te bespreken. En wat ik ook belangrijk vind is dat ik zeker niet werd gepusht....... bij twijfel niet doen was het devies. De ingreep was voor mij geen enkel probleem. Vooruit was het doorgesproken en bij iedere handeling werd verteld wat zou gebeuren. Daarom ben ik ontspannen ingestapt en, eerlijk waar, geen pijn gehad bij de ingreep, met uitzondering van de verdovingsprikjes. En dat voor iemand die niet bepaald uitblinkt in een hoge pijngrens. Het resultaat is deze week, na 3 maanden, besproken. Ik ben echt zeer, zeer tevreden en dr. van Bracht was ook blij met het resultaat. Echt, het had niet beter gekund. Dus...... mocht je het idee hebben om een ooglidcorrectie te doen dan kan ik je verzekeren dat dr. van Bracht, en zijn team, een goede keuze is.
- Ureterp
10

Heel erg tevreden met het resultaat!

Goede informatie vooraf. Tijdens de ingreep duidelijk over wat er ging gebeuren en ook de nazorg prima!
- Niekerk
10

Top geholpen en zeer blij met het eindresultaat

Via collega's aan dit adres gekomen. Zij waren erg tevreden over het eindresultaat en de betrokkenheid van de arts. De stoute schoenen aangetrokken en een afspraak voor intake gesprek gemaakt. Tijdens de intake die op woensdag plaats vond zeer duidelijke/ heldere informatie gekregen. Dit was het laatste zetje wat ik nodig had. Zaterdags kon ik al terecht voor de ingreep. Toch iets gespannen richting Drachten gegaan maar al met al viel de ingreep mij 100 procent mee. Totaal geen pijn na de ingreep en na een week was het resultaat al goed te zien. Wat ik erg prettig vond was dat dr Mark mij 1 dag na de ingreep heeft gebeld om te vragen hoe het met mij ging. Hoofdpijn klachten heb ik nog maar zeer weinig,geen vermoeide ogen meer en heb er een mooie open blik voor terug gekregen. Achteraf heb ik spijt dat ik dit niet eerder heb laten doen en ben nog steeds zeer tevreden met het eindresultaat.
- Veenwouden
10

Fantastisch

In mei 2021 hebben ze bij mij een ooglidcorrectie uitgevoerd bij dhr. Van Bracht, dit is mij erg goed bevallen. Voor de operatie had ik vaak pijn in mijn hoofd en waren mijn ogen s’avonds erg moe. Nu na de operatie is dit verleden tijd. Tijdens de operatie hing er een ontspannen sfeer en er werd mij precies verteld wat er ging gebeuren. Op de achtergrond hoorde je een rustgevend muziekje wat je eventueel zelf kunt uitkiezen. Nu 4 maanden later weer voor controle geweest en alles ziet er goed uit. Ik zelf ben zeer tevreden met het resultaat en ook krijg ik van mensen om me heen leuke reacties. Dus mensen ik raad Oogmark ten zeerste aan.
- Drachten
10

Professionele, vriendelijke en vertrouwde ervaring.

Tuurlijk is het spannend, een ooglidcorrectie. Na de intake wist ik het zeker! Ik ga dit doen! In het gesprek werd alles heel duidelijk uitgelegd en het voelde vertrouwd. De afspraak kon al snel worden gemaakt. En dan is het zover. Tijdens de behandeling werd alles goed uitgelegd, werd op mijn gemak gesteld en tijd voor grapjes. Anderhalf uur later weer op weg naar huis en thuis in de rust. Pijn heb ik niet gehad. Je voelt het wel wat branden maar mag geen naam hebben. Nazorg was ook heel prettig. Ben zo blij dat ik dit heb gedaan. Geen dagelijkse hoofdpijn meer. Ik kan het iedereen aanraden.
- Stiens
10

Zeer tevreden

Op advies van een kennis ben ik me in gaan lezen bij deze kliniek . Toen durfde ik de stap te zetten. En er is niks teveel gezegd over de professionaliteit van deze kliniek en de mensen die er werken. Goed alles verzorgd en geregeld met goede voorlichting. De ingreep is zeer deskundig gedaan, je weet precies waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. Intake was goed geregeld, nazorg, ik heb geen minpuntje kunnen vinden ! Herstel was bij mij zeer voorspoedig, scheelt vast ook dat je er met goed vertrouwen ingaat en er een goed gevoel bij hebt.
- OPENDE
10

Een instant goed en vertrouwd gevoel met een tooresultaat

Vermoeid gevoel van de hangende oogleden, altijd weer die vraag: ben je moe? Ik was er klaar mee. Gelukkig vond ik dr. Mark van Bracht. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de laatste controle drie maanden na de ingreep voelde het gewoon ontzettend vertrouwd. Voor de intake was ruim tijd uitgetrokken en hoorde ik de mogelijkheden voor mijn hangende oogleden. Goed advies erbij met betrekking tot het weghalen van niet alleen overtollig vel maar ook vet. De dag van de ingreep was erg relaxed. Ook weer alle tijd voor het uittekenen, uitleggen en dergelijke. De ingreep zelf was echt pijnloos en we hebben zelfs nog zitten/liggen kletsen. Na de ingreep de instructies strikt opgevolgd en mede daardoor geen enkele blauwe plek gehad. Wel jeuk maar dat is een goed teken. Na het verwijderen van de hechtingen ging het heel snel met de genezing; binnen een paar weken waren de rode littekens al aan het vervagen. Ik heb de laatste tijd regelmatig gehoord dat ik er stralend uitzie. Heerlijk om te horen natuurlijk!! Voor mij een zeer goed geslaagd avontuur. Als je nog twijfelt, niet langer wachten maar gewoon een afspraak maken.
- Beetsterzwaag
10

--- al mijn verwachtingen overtroffen ---

Naar aanleiding van alle reviews hier en naar aanleiding van een ervaring van een vriendin van mij heb ik een afspraak gemaakt in Drachten voor een bovenooglid correctie. Alles is helemaal naar mijn wens verlopen en precies zo als Dr. Mark van Bracht had aangegeven in het intake gesprek. Ik woon in Amsterdam en had bij meerdere 'klinieken' advies gevraagd echter bij Oogmark/Drachten had ik het beste gevoel. Niets is minder waar gebleken: van afspraak maken, het intake gesprek, de operatie, en nazorg: het was helemaal perfect. Tevens heeft de zeer aangename kennismaking met de praktijkmedewerkers alsook met Dr. Mark Van Bracht al mijn verwachtingen overtroffen. Ik schrijf niet snel een review maar deze kon ik niet laten gaan: een 10 met een griffel voor Mark van Bracht en zijn team/collega's.
- amsterdam
10

In één woord, GEWELDIG!

Wat ben ik blij dat ik bij dokter Mark van Bracht ben geweest. Zo blij met het resultaat van de ooglid correcties. Wat een lieve man, samen met de assistentes. Je voelt je er gelijk thuis. Zo fijn en rustig. Alles heel goed samen besproken. En voor het geval er iets mocht zijn kon je gewoon even met hem appen. Nou zeg, als dat geen service is. BEDANKT MARK , WAT HEB JE ME BLIJ GEMAAKT! Mvg JIKKE
- Wâlterswâld
10

Zeer goed resultaat en geweldige zorg en nazorg.

Mijn ogen waren zwaar en keek treurig volgens mijn omgeving, na de operatie en goede zorg van Mark en zijn assistente heb weer een open blik in mijn gezicht. Ik kan het iedereen aanraden om naar Oogmark te gaan voor een ooglidcorrectie.
- De Westereen
10

Zeer positief

Ik heb voor een dubbele oorlelcorrectie bij Oogmark geweest. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Erg goede professionele hulp en zeer klantvriendelijk. Super blij met het eindresultaat. Een echt aanrader...
- Groningen
10

Heel tevreden met het resultaat.

Bij het intakegesprek krijg je het maximaal haalbare resultaat te zien. Duidelijke uitleg gehad. De ingreep zelf is mij heel erg meegevallen. Het resultaat is precies zoals ik het had verwacht en gehoopt. Heel professionele en vriendelijke begeleiding tijdens het hele traject.
- Leeuwarden
10

Super blij!

Ik kan alleen maar positieve punten noemen: - fijne en eerlijke intake - prettige assistentes - benaderbare en vriendelijke arts - heldere communicatie - goede nazorg, zowel de week na de ingreep als in de maanden erna - en natuurlijk: een geweldig resultaat!!! Wat een topteam!
- Friesland
10

Dit had ik jaren eerder moeten doen!!!

Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb om een ooglidcorrectie te laten doen. Ik had goede berichten gehoord over Oogmark Drachten en heb een afspraak gemaakt,ik kon al snel terecht en heb zo'n fijn intakegesprek gehad,alle mogelijkheden zijn besproken en zonder twijfel heb ik een afspraak gemaakt voor een ooglidcorrectie, dit had ik jaren eerder moeten doen!!!de ingreep was een fluitje van een cent en het resultaat is verbluffend,ik ben er zo blij mij!!en gelijk verlost van hoofdpijn, vermoeide jeukende ogen en mijn trieste blik!
- Burgum
10

professioneel, goed en menselijk.

De intake gaf me meteen een vertrouwd gevoel dat ik bij een ervaren chirurg was terecht gekomen. Bij de operatie werd je op je gemak gesteld. Alle handelingen werden in detail verteld. Er speelde muziek op de achtergrond en we hadden een goed gesprek. Nabehandeling was ook goed. Na 14 dagen ontstond er een strontje op een van mijn littekens. Hierover contact gehad en het kon meteen dezelfde dag nog worden weggehaald. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik had dit veel eerder moeten doen!
- Oosterstreek
10

ontzettend blij!

via een kennis aan het adres van Mark gekomen. Een intakegesprek maakte dat ik vol vertrouwen de operatie liet inplannen. Die ging zoals in de intake beschreven en de nazorg was erg goed! Kortom, een aanbeveling! Wim
- Vrouwenparochie
10

Uitstekend

Na mijn intake gesprek, was het voor mij duidelijk, dat ik mijn ooglid correctie hier wilde laten doen. Heel duidelijk, goede voorlichting. Vriendelijke mensen. Zorgvuldig en secuur. Ik wist precies wat ik kon verwachten. Nazorg was ook prima en het resultaat is fantastisch!
- Loenga
10

Zeer tevreden

Ik vond het intakegesprek erg prettig omdat alles duidelijk werd uitgelegd en er voldoende tijd voor werd genomen De ingreep viel me reuze mee en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat Ik zou iedereen oogmark aan kunnen raden
- Surhuisterveen
9

Goede zorg en uitleg met een mooi resultaat

Heel zorgvuldig werk en uitleg van de arts Allemaal voorspoedig verlopen, geen pijn.
- Staphorst
10

Wow. Zo happy

Vanaf de intake gelijk het volste vertrouwen gehad. Tijdens de ingreep wordt alles goed uitgelegd. De eerste week na de ingreep? Je ziet er niet uit maar totaal geen pijn. Nadat blauw/geel/rood verdwijnt gaat het allemaal ontzettend snel en kun je snel weer onder de mensen. Ben ik blij met eindresultaat? Joh, ik wou dat ik jaren eerder had gedaan. Dus, echt heel erg blij
- Leeuwarden
10

Supe blij mee

2 jaar geleden laten doen en nog steeds blij met resultaat.
- BOVENSMILDE
10

Top arts,top assistentes,top resultaat

Ik heb een zeer positieve ervaring met oogmark een goede informatie voor de behandeling ,duidelijke uitleg tijdens de behandeling en de tijd erna. Laagdrempelig mocht je twijfels hebben over het herstel mag je altijd bellen . Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de ooglid correctie.
- Drachten
10

heel goed

van het begin tot het eindresultaat ...helemaal goed gedaan en gegaan.
- DRACHTEN
10

Erg blij met keuze en resultaat

Na jaren dagelijks hoofdpijn, die ik aan mijn werk weet, attendeerde iemand mij erop dat mijn oogleden ook weleens de oorzaak konden zijn. Na onderzoek bij Mark van Bracht bleek ik in aanmerking te komen voor ooglidcorrectie, maar een garantie voor het verdwijnen van de hoofdpijn kon hij me niet geven. Dit vond ik erg eerlijk. Toch heb ik de stap genomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Na de ingreep heb ik helemaal geen hoofdpijn meer gehad en ervaar ik bovendien veel meer licht en zicht. Bij het autorijden merk ik dit vooral omdat ik meer zie vanuit mijn ooghoeken. Daar wordt ik vast een veiliger chauffeur van, terwijl ik nooit in de gaten had dat mijn zijzicht beperkt was. Ook draag ik voor het eerst in vele jaren weer regelmatig een zonnebril omdat het zonlicht echt bij mijn ogen aankomt. Een geweldige bijkomstigheid is dat ik jonger en veel minder vermoeid en streng overkom. Kortom, ik ben helemaal gelukkig met het advies, de ingreep, het herstel en het resultaat.
- Kompenye
9

Helemaal naar wens verlopen

Na beslissing om voor bovenooglidcorrectie te gaan, kwam ik op de site van Oogmark terecht. Gebeld en een week later kon ik al komen voor een intakegesprek. Goede uitleg van operatie en ook hoe het er ongeveer uit zou komen te zien. Korte tijd later is de operatie uitgevoerd. Ik was enigszins nerveus, maar dokter Van Bracht en zijn assistente gaven goede uitleg wat ze gingen doen tijdens operatie. Om twaalf uur stond ik weer buiten. Die middag en de volgende dag rustig aan gedaan. Ingreep was niet pijnlijk en ook geen napijn gehad. Ik ben heel blij met het resultaat en ik kan iedereen Oogmark aanbevelen.
- Haulerwijk
10

Ben erg blij met het resultaat

Er word duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren. De ingreep ging zeer vlot, mijn herstel verliep zonder problemen bijna geen blauwe plekken of pijn. De wondjes waren ook snel genezen, waardoor het resultaat heel mooi is geworden. Ik heb nu minder druk op mij ogen en een frisse blik.
- Sneek
10

Eerlijk

Vandaag bij oogmark geweest. Graag had ik een ooglid correctie gehad. Voor de spiegel liet de dokter het mij zien. De dokter gaf aan als hij ging opereren het aan de binnenkant van mijn oog zou gaan trekken. Helaas voor mij geen operatie maar wat waardeer ik de eerlijkheid van dokter Mark. Eerlijke mensen die niet alleen voor het geld gaan maar voor een eerlijk advies. Heel erg bedankt hiervoor. Groet Tineke.
- Harkema
10

Prima en zeer professionele behandeling

mijn ervaring is; een prima behandeling gehad van Mark v Bracht en zijn team Gelijk bij het begin van de bovenooglidcorrectie een duidelijk verhaal en goede begeleiding en uitleg gehad. op de dag van de ingreep gelijk resultaat ik kan weer veel beter en wijder kijken.. ook zie je nu weer de kleur van mijn ogen. prima nabehandeling gehad en ook de verzekering dat als er wat aan de hand was dat ik gelijk mocht bellen.. niet nodig geweest . al met al een hele tevreden klant en ik kan het een ieder aanraden
- drachten
10

Mooi resultaat en zeer goede zorg

Ik ben uiterst tevreden over het resultaat, de zorgvuldigheid, de klantvriendelijkheid en de communicatie.
- Friesland
10

Zeer tevreden, weer leven zonder klachten met een fantastisch resultaat.

Ik kan met gemak 2 A4-tjes schrijven met mijn ervaringen. Ik kampte met veel hoofdpijnklachten door mijn overhangende oogleden. Tevens was ik altijd aan het fronzen en mijn wenkbrauwen aan het optrekken. Na ruim 2 jaar in een zoektocht naar een goede behandelaar / specialist, kwam ik op advies van mijn schoonheidsspecialiste, Schoonheidssalon Beauté in Surhuisterveen, terecht bij Oogmark. Waar zij een type is van pure schoonheid en uitstraling en zij meerdere cliënten van Oogmark had gezien, ben ik voor een intakegesprek gegaan. Het was meteen Bulls-Eye. Dr. Van Bracht nam alle tijd om te kijken naar welke mogelijkheden er voor me waren en in alle rust en met vooral alle EERLIJKHEID, gaf hij uitgebreide uitleg. Tevens liet hij middels een satéprikker meteen het resultaat zien welke hij hoopte te bereiken. Twee weken later ben ik geopereerd, opnieuw in alle rust en met duidelijke en uitgebreide uitleg. Ook hierin was assistente Veerle, top! Dr. Van Bracht laat in zijn uitleg heel veel weten. Dit stelt enorm gerust. Nu, 3 maanden later ben ik van al mijn klachten af! Geen hoofdpijn meer, geen fronzen en optrekken van de wenkbrauwen meer maar een ontspannen en relaxt gezicht met een frisse blik en heel natuurlijke uitstraling! Ik ben enorm blij met het resultaat en ik beveel Oogmark iedereen aan. Een arts welke met uiterste precisie en nauwkeurigheid werkt en samen met de assistente knokt voor het allerbeste resultaat met bovendien een uitstekende nazorg!
- Surhuizum
9

Mark is zeer kundig en neemt uitgebreid de tijd voor je als patiënt.

Na een uitgebreide en vrijblijvende intake heb ik besloten om mijn ooglidcorrectie door Mark te laten uitvoeren. Het laagdrempelige contact heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is duidelijk in zijn advies en geeft het ook aan als iets geen goede optie is. Erg prettig, aangezien het toch een ingreep is dat op een zichtbare plek plaatsvindt. Ook de nazorgcontacten met Mark en zijn assistenten zijn plezierig verlopen. Inmiddels is het drie maanden geleden dat ik mijn oogleden heb laten corrigeren en ik ben meer dan tevreden over het resultaat. De littekens zijn nagenoeg niet zichtbaar meer en de vermoeidsklachten die ik vanwege mijn oogleden had zijn niet langer aanwezig. Een leuke bijkomstigheid is het cosmetische resultaat; mijn oogopslag is meer open dan voorheen, waardoor ik er minder vermoeid uitzie. Ik kan iedereen Mark aanbevelen, wat ik ook heb gedaan. Familie, vrienden en kennissen hebben zich inmiddels bij Mark gemeld of gaan dat nog doen. Hij hoeft zich voorlopig niet te vervelen 😉
- Leeuwarden
10

Mijn ogen in goede handen!

Een ooglidcorrectie is een keuze waarbij ik niet over een nacht ijs wilde gaan. Door dokter Van Bracht werd ik vooraf zeer goed geïnformeerd over het gehele proces dat me te wachten stond en ook tijdens de ingreep was er steeds tijd en ruimte voor vragen of opmerkingen. Ook door de assistentes trouwens. Ze gaven me het volste vertrouwen. En terecht; de nawerkingen vielen me 100% mee, en het resultaat is naar verwachting. Weer een open en frisse blik, geen zwaarte meer op mijn oogleden. Het idee dat er altijd contact gezocht mocht worden bij vragen over het verloop van het herstel stelde mij ook zeer gerust.
- Hoornsterzwaag
10

Een super mooi resultaat door een vakkundige arts!

Mark van Bracht is een zeer kundige arts die je rustig te woord staat, de tijd neemt voor al je vragen en uiteindelijk zeer secuur een prachtige ooglidcorrectie bewerkstelligt. Ik had eerst mijn twijfels om naar deze praktijk te gaan, omdat ik ooit eens naar een plastisch chirurg was geweest, maar deze twijfels waren ongegrond. Ik ben dus erg blij dat ik dit heb doorgezet, want het eindresultaat is prachtig en het kost daarnaast minder dan bij een klinkiek. Hartelijk bedankt!
- Groningen
10

De uitleg, aanpak en het resultaat van mijn ooglidcorrectie waren vakkundig.

Na een aantal jaren tegen hangende oogleden aangekeken te hebben en niet de durf er werk van te maken, was daar opeens die tip, om het bij 'die' huisarts in Drachten te laten doen. Na ook wat reviews gelezen te hebben, telefonisch contact gezocht en een afspraak gemaakt. Tijdens de intake kreeg ik een duidelijke en begrijpelijke uitleg van de specialist/ huisarts Van Bracht, over de behandeling. Voor mij was er geen twijfel meer of ik wel of niet een bovenooglidcorrectie zou laten uitvoeren. De datum voor de behandeling stond. Op de bewuste dag 2 paracetamol ingenomen. Voor de uitvoering een paar verdovingsprikjes en verder voelde ik weinig tot niets. De gesprekjes tussen de arts en assistente was een mooie afleiding. Nog even de lapjes vel kunnen zien die er afgekomen zijn en dat was de moeite waard. Het kon alleen maar beter en mooier worden. Eenmaal thuis, de verdoving uitgewerkt was, nog 2 paracetamol genomen. Geslapen en rustig aan gedaan. Verder geen pijn gehad de dagen erna. Zes dagen later zijn de hechtingen verwijderd door een kundige assistente. Het herstel kon beginnen. De roodheid en zwellingen rondom/ boven de ogen werd per week beter en strakker. De lijntjes van de hechtingen steeds minder zichtbaar. Het zien wat er op zij van mij gebeurt, neem ik zelfs weer waar. Heel blij ben ik met het resultaat!
- Grootegast
10

Heel blij met het resultaat

Uitermate tevreden over het resultaat en ook over de voorlichting en begeleiding tijdens het proces. Professionele aanpak in een mooie schone kliniek. Er wordt covid proof gewerkt.
- B
10

Very satisfied with both professional service and result!

After years of wanting to do a blepharoplasty I heard via a friend that there are many satisfied patients from the Van Bracht and Dorgeloo medical practice. I decided to take the leap, in spite of some stress about the fact that they would be cutting so close to my eyes, and have not regretted it for a moment. The intake interview was free, professional and friendly, with no pressure and enough time to reconsider. The operation itself went without any problems and painless, the healing process was exactly as described - a text book case! Also the removal of stitches were painless and the minimum bruising was visible and after week two I could already see that it would be a great result: I no longer woke up with curtains over my eyes, and after one month applying makeup was a joy: no more smudged eyelids from eyeliner or mascara!. Paracetamol the first 48 hours post-operation is sufficient in case of any pain or discomfort. ALL IN ALL: Compliments to Dr van Bracht and his assistant to make everything as comfortable and easy as possible, your re-assurance and professionality are much appreciated!
- Drachten
10

Weer helder en fris de wereld in kijken...

Na een goed gesprek met Mark van Bracht zonder verplichtingen en voldoende bedenktijd heb ik het toch gedaan. Ooglidcorrectie!!! Had ik het maar veel eerder gedaan.. Nu drie maanden later ben ik echt super blij en tevreden, geen hangende oogleden en hoofdpijn meer, maar nu weer een frisse en open blik en geen vermoeide uitstraling meer. Kortom een aanrader! Bedankt allemaal!
- Drachten
9

Uitstekend

De tijd genomen om uit te leggen wat verstandig is om te doen en hoe de procedure is. Gratis consult, je krijgt dus de tijd om erover na te denken. Geen lange wachtlijst. Goede behandeling en nacontrole
- Drachten
10

uitmuntend

Zeer duidelijke intake gehad, waar het resultaat al enigszins zichtbaar gemaakt werd. Bovenooglid operatie viel reuze mee, zou het zeker weer doen en de controles nadien, erg prettig. Zo ontzettend blij met het resultaat! Voel me 15 jaar jonger, geen donker hoekje meer en geen hoofdpijn, en oog niet meer vermoeid. Subliem
- Oostrum fr
10

vanaf de intake t/m de laatste controle heb ik ervaren als een aaneenschakeling van zorgvuldigheid

De zorgverzekeraar keurde mijn probleem af. Mark van Bracht erkende het probleem. Hij vertelde eerlijk wat het optimale resultaat zou kunnen worden. Ik ben meer dan tevreden, het gordijntjes probleem is opgelost en het resultaat is veel mooier geworden dan ik had verwacht. Ik voel me er werkelijk een ander, blijer mens door.
- Aldtsjerk
10

Zeer blij met het eindresultaat.

Met toch wat spanning de stap gemaakt voor een ooglidcorrectie. Via via bij Dr. Van Bracht uitgekomen. Wat een sympathieke man in een zeer nette praktijk. Eerste consult veel tijd genomen om het hele proces en het te verwachten resultaat door te nemen. Tijdens de operatie een zeer relaxte, rustige sfeer, eventuele vragen werden beantwoord. Na 24 uur nog een telefoontje van dr. Van Bracht en de nazorg was perfect. Super blij met het eindresultaat!
- M
10

Zeer tevreden over het algehele traject en het eindresultaat.

In verband met zeer vermoeide ogen en daardoor erg moe te worden tijdens mijn werk op de computer, kreeg ik het advies van mijn huisarts om iets te laten doen aan mijn oogleden. Via, via hoorde ik al goede berichten over ooglidcorrecties in de praktijk van Dr. Mark Bracht en toen ik op de website ook nog zulke positieve ervaringen las, was ik óm en heb een afspraak gemaakt voor een bovenooglidcorrectie. Ook ik kan nu een zeer positieve review schrijven over het algehele traject. Tussen het eerste telefonische contact en de ingreep zat slechts 3 weken, dus ik ben erg snel geholpen. Het intakegesprek was zeer prettig en ontspannen en ik werd goed op de hoogte gebracht van de voorbereiding, de uiteindelijke ingreep én het herstel. De ingreep zelf was volledig pijnloos en binnen zo'n 45 minuten was het klaar. Voor het herstel kreeg ik informatie mee én een dag na de ingreep belde de arts zelf nog eens om te horen hoe het ging. Daarnaast is er een telefoonnummer beschikbaar wat 24 uur per dag bereikbaar is indien er complicaties optreden. Dit alles geeft je ook een veilig gevoel. Vandaag net mijn 3 maanden-afspraak gehad en dr. Bracht en ik zijn beide supertevreden met het resultaat. Daarnaast hoor ik ook nog eens regelmatig van collega's, vrienden en familieleden hoe meer open mijn blik is en dat ik er minder moe uit zie! Ik kan een ieder aanraden om voor deze praktijk te kiezen voor een persoonlijke en betrokken behandeling.
- Leeuwarden
10

Enthousiast over behandeling, kundigheid en empathie

Begin december heb ik een ooglidcorrectie ondergaan. Ik ben enthousiast over de behandeling, de kundigheid en de empathie van dr. Van Bracht. Tijdens het intakegesprek heeft hij duidelijk de voor en tegens van de ingreep uitgelegd. Ik heb er thuis over na kunnen denken en tijdens de operatie waren alleen de verdovingsprikjes wat voelbaar. De nazorg was prima: ik kon bij eventuele problemen 24 uur per dag contact opnemen (wat niet nodig was, ik heb geen klachten gehad). Mijn omgeving en ik zagen meteen na de operatie al een goed resultaat en nu, na drie maanden, ziet het er prima uit. Kortom, ik ben erg tevreden over de behandeling en over het team van Oogmark. Ik kan de kliniek van harte aanbevelen!
- Heerenveen
10

Super geholpen, super blij met het resultaat

De heer Van Bracht heeft mij vooraf duidelijk uitgelegd wat een ooglidcorrectie inhield. De operatie verliep voorspoedig en tijdens de operatie werd ik op de hoogte gehouden. Na een week gingen de hechtingen eruit. En ik kan zeggen dat het per week mooier wordt. Pijn heb ik bijna niet gehad. De heer van Bracht is een zeer vriendelijke man, heeft veel geduld en gaf prima uitleg met een heel mooi resultaat. Ik kan deze kundige arts van harte aanbevelen.
- Drachten
10

Fantastisch ...

Vanaf intake tot evaluatie kan ik alleen positieve punten noemen. Tijdens de intake werd er veel tijd genomen en geduldig uitgelegd hoe de ingreep gaat verlopen, wat het verwachte resultaat zal zijn en medische informatie gegeven. Dit alles op een informele wijze maar uiteraard wel deskundig. De ingreep zelf (ooglidcorrectie) duurde ca. 45 minuten. Van de ingreep zelf voelde ik niets en ook nadat de verdoving was uitgewerkt geen pijn. Circa tot 4/5 dagen na de operatie had ik wat blauwe plekken rondom het oog. De dag na de ingreep belde Dr. Van Bracht om te vragen hoe het ging. 1 week erna de hechtingen eruit en dan gaat het er alleen maar beter uitzien. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en kan Oogmark echt aanbevelen als een professionele kliniek met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding waar persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat.
- Grootegast
10

Ben zeer tevreden

Had regelmatig vliesjes in mijn ogen, na de operatie niet meer. Ben er heel erg blij mee. Onder de ogen was wel heel blauw na de operatie maar dat trekt na paar weken weg. Kundige arts en assistentie, leggen alles haarfijn uit wat ze gaan doen. Dikke pluim. Nogmaals bedankt!!
- Midlum
10

Geweldig, ben zeer tevreden met het resultaat!

Ik heb een ooglidcorrectie laten doen. Intake was erg plezierig, goede en professionele uitleg. Operatie is ook voorspoedig verlopen, geen complicaties gehad. Dag na de operatie werd ik gebeld, hoe het ging. Ik kon met al mijn vragen terecht ,er was een luisterend oor. Ook kon ik na de operatie 24uur per dag bellen mocht er iets zijn. Prima nazorg en ben zeer tevreden over het resultaat! Geweldig!
- Langweer
9

Eerlijk en duidelijk advies

Na een eerlijk en duidelijk intake gesprek volgde 2 weken later de correctie aan beide oogleden. Na verdoving een pijnloze ingreep en ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik heb géén bloeduitstortingen of verkleuringen gehad en ook geen napijn, het herstel was zeer voorspoedig. Met het resultaat ben ik zeer tevreden. Ik zou dit adres zeker aanbevelen.
- Ureterp
10

Alles top

Door slordigheid van mij,kon ik op de dag niet geopereerd worden, was niet duidelijk geweest dat ik met de juiste medicijn bloedverdunnend drie dagen volgens afspraak was gestopt, met als gevolg dat deze arts geen risico,neemt ,en de operatie niet kon doorgaan. Heb hem nog geprobeerd hem over te halen ,maar zijn standvastig was duidelijk.Wil hiermee aangeven dat deze arts zeer zorgvuldig te werk gaat. Hij heeft mij geen extra kosten gerekend,en de operatie is een week uitgesteld.Verder een top ars in voor en nazorg,was ook heel blij met het resultaat,raad ook iedereen met ooglid problemen hier naar toe te gaan,nogmaals top.
- Bakkeveen
10

In 1 woord super, van intake tot aan de laatste controle

Oogmark is een aanrader. Ben erg blij met het resultaat. Team oogmark bedankt.
- Kalenberg
10

Behandeling werd professioneel uitgevoerd, met goede uitleg en vriendelijke bejegening.

Bovenste ooglid correctie gehad, nu 3 maanden later erg blij met het resultaat.
- Buitenpost
10

Uitstekend!

Hele prettige sfeer en alle tijd voor de behandeling en nazorg. Een arts die zijn vak verstaat.
- Nieuwehorne
10

Fantastisch geholpen

Veel last van zware en moeien ogen. Zag er tegen op om mijn oogleden te laten opereren maar is mij alles mee gevallen. Er is een stuk vel en vet weggehaald uit mijn oogleden. Nu vele malen minder last van moeien ogen. Alles is goed uitgelegd en super geholpen. Dank.
- Drachten
9

Geweldig

Ik ben heel goed ontvangen en goed voorbereid. Het is meegevallen en weinig pijn gehad. Zou het zo weer doen.
- Damwald
10

Super resultaat en blij met keuze voor Oogmark

“Ooglid correctie: Mijn ervaring was echt 100% positief. Ik ben normaal gesproken erg kritisch maar heb in dit geval niet iets kunnen vinden wat ik noemenswaardig anders zou willen. Van het kosteloze intakegesprek, operatie en nazorg. Intake was volledig en ook helder wat resultaat ongeveer kon worden tot de risico’s die elke operatie heeft. Tijdens en voor de operatie was er een ontspannen sfeer wat prettig is omdat toch wel een beetje spannend is. Duidelijke uitleg over proces en de vraag of ik graag wilde horen wat de precies deden. Prikjes waren wel even pittig maar verder ingreep goed verlopen. Zou iedereen Oogmark aanraden juist omdat het kleinschalige en persoonlijk sfeer veel vertrouwen geeft. Nu na 12 weken prachtig resultaat wat alleen nog maar mooier kan worden.
- Franeker
10

Mijn ervaring met oogmark is geweldig.

Mijn oogleden laten liften door Mark. Deze dokter raad ik iedereen aan. Super begeleiding en het resultaat kon niet beter. Hij is erg kundig in wat hij doet. Je voelt je erg op je gemak bij hem. Zelfs tijdens de operatie was ik ontspannen dankzij Mark en zijn assistent. Hij belt je de volgende dag op hoe het met je gaat. Super toch?
- Scharsterbrug
10

Erg tevreden!!!!!

In het intake gesprek werd ik goed en duidelijk geïnformeerd over de procedure door Dr. van Bracht. Het gaf een professionele indruk en dat heb ik ook zo ervaren . Ook tijdens de ingreep werd ik er goed bij betrokken en er heerste een gemoedelijke sfeer. Ik voelde me op mijn gemak. Muziekje op de achtergrond was ook fijn. Na de ingreep was Dr. van Bracht 24 uur bereikbaar voor als er zich problemen zouden voordoen. De nazorg is ook goed geregeld . Kortom : Ik ben over alles tevreden en zeker het resultaat, die mag er zijn.
- Grijpskerk
9

Het verwachte resultaat gehaald!

Al jaren keek ik in de spiegel tegen mijn a symmetrische ogen aan. Wat zou ik daar graag iets aan laten doen. Via via hoorde ik over een huisarts in Drachten die ooglidcorrecties deed, dr. van Bracht, cosmetisch huisarts. Ik heb een afspraak gemaakt voor een gesprek en alles werd heel duidelijk uitgelegd. Ook laat hij zien wat je ongeveer kunt verwachten. De operatie zelf was prima te doen. De verdovingsinjectie is vervelend, maar daar heeft hij mij doorheen gepraat. Daarna ging het voorspoedig. Ook na de operatie is het prima te doen. Inmiddels zijn we dik 3 maand verder en ziet het er fantastisch uit. Ik ben heel blij dat ik eindelijk de stap heb durven nemen.
- Ureterp
10

Geweldig resultaat

Na een fijn, uitgebreid intakegesprek met Mark, heb ik drie maanden geleden een bovenooglid correctie laten doen. Dankzij de duidelijke voorlichting en de rust die Mark uitstraalt, totaal geen last gehad van nervositeit. Tijdens de ingreep vertelt hij stap voor stap wat hij gaat doen, muziekje op de achtergrond, voor je het weet is het klaar. Prikjes waren een beetje venijnig, maar prima te doen. Alleen de eerste dag beetje last gehad van branderige ogen, voor de rest geen centje pijn. Nu drie maanden later, een heel tevreden en gelukkige vrouw, geen hangende oogleden en hoofdpijn meer, maar een open blik en de vermoeide uitstraling behoort ook tot het verleden. Kortom een aanrader!
- Heerenveen
10

Een hele positieve ervaring !

Een persoonlijke benadering door Dr Mark en alle tijd voor vragen dus voelt al snel vertrouwd .Ik heb een ooglid correctie gehad en doordat Dr Mark alles zo goed uitgelegd had ging ik er vol vertrouwen naar toe. En dat is ook niet beschaamd het resultaat is echt geweldig !! Ik ben er heel erg blij mee en als het over jaren weer zou moeten dan is de keus snel gemaakt en zou ik het zo weer gaan doen .En wat belangrijk is het is betaalbaar en dat is natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid. Dus het is zeker een aanrader om hier na toe te gaan en je te laten informeren over de mogelijkheden die je kan bespreken met Dr Mark.
- WOLVEGA
10

uitstekend

Goed en uitgebreid voorgelicht, duidelijke en heldere informatie over de ingreep en de te verwachten resultaten. Er is alle ruimte om vragen te stellen, tijdens de intake, maar ook later kun je er met je vragen terecht. Zware hangende oogleden veroorzaakten bij mij veel hoofdpijn en vermoeid/zwaar gevoel aan mijn ogen/gezicht. Dit is na de ingreep nu over, ben hier heel erg blij mee! En een frisse open blik is natuurlijk ook mooi meegenomen. Ook de nazorg en controles naderhand verliepen uitstekend.
- Leeuwarden
10

Super tevreden, echt blij met het resultaat

Een plezierige ontvangst, uitgebreide uitleg, alle ruimte om je nog te kunnen bedenken, wil ik wel of niet... Tijdens de ingreep was de sfeer relaxed, muziekje aan. De volgende dag even een telefoontje, om te controleren hoe het ging. De wonden waren heel snel genezen, nu 3 maand later heel blij met het resultaat, en het gaat nog mooier worden is me vandaag beloofd bij de nacontrole. Ik ben hartstikke tevreden.
- Hoogersmilde
9

Geholpen door een top dokter en het is me erg meegevallen

Vooraf goed geïnformeerd, tijdens ingreep gerustgesteld en op de hoogte gehouden. Pijn is me meegevallen ook na de tijd. Super blij met het resultaat. Bedankt Mark!
- Bakkeveen
10

Uitmuntend

Het gehele traject van intake tot nabehandeling, dus van A-Z is op een ontspannen en vakkundige wijze afgehandeld. Ik kan Oogmark van harte aanbevelen.
- Delfzijl
10

Van begin tot eind een zeer goede begeleiding.

Ik vond het best een hele stap om een ooglidcorrectie te laten doen. Bij het eerste contact werd ik gelijk op mijn gemak gesteld, er werd duidelijk en eerlijk verteld wat wel en niet mogelijk was. Vanaf het begin tot aan het einde van de behandeling heb ik een warm en belangstellend contact gehad met de behandeld arts. Een echte aanrader!
- Bakkeveen
10

Zeer correct en vakkundig.

Lang over mn beslissing gedaan, maar uiteindelijk super blij met t resultaat. Van A tot Z goed , intake, planning , operatie en resultaat.
- Sneek
10

Menselijk, toegankelijk en vakwerk

Spannend toch een “operatie”, in je gezicht.. Lijk ik straks nog wel op mezelf? Toch door steeds migraine en zware oogleden, de beslissing genomen. Het ging niet om uiterlijk, het ging om de constante druk en zware gevoel op mijn ogen, daar wilde ik van af. Intake was heel prettig, menselijk, eerlijk. Behandeling zelf was net zo; laagdrempelig, betrokken, geruststellend. Herstel ging snel! En viel enorm mee! En nu? Migraine weg, druk op de ogen weg! En stiekem vind ik het uiterlijke resultaat ook fantastisch! Het team van Oogmark voelt als een warm bad. Mijn dank is groot!
- Heerenveen
10

zeer tevreden

Planning van te voren bedacht: Eerste dag van de vakantie ooglidcorrectie zodat ik 3 weken later met "een heerlijk uitgeruste blik" op mijn werk kon verschijnen. Dat is inderdaad gelukt. Na 3 weken geen blauwe ogen en zwelling meer. En dus niet nodig om aan een ieder uitgebreid over mijn ooglid-belevenissen te verhalen. Zeer tevreden over de service, de ingreep en het resultaat. Mijn bovenoogleden zijn weer zichtbaar. Dat is best weer eens leuk. En ook heel relaxed dat ik niet steeds mijn wenkbrauwen op hoef te trekken om een beetje goed zicht te hebben. Nadeel? Sinds mijn ooglidcorrectie tranen mijn ogen weer als ik aan het uien snijen ben. Maar dat neem ik graag voor lief.
- De Tike
10

Ik ben vakkundig en prettig geholpen aan een ooglidcorrectie met heel mooi resultaat!

Voordat de behandeling plaatsvindt wordt tot en met de nazorg uitvoerig uitgelegd. Alle facetten komen aan bod inclusief de (mogelijke en beperkte) risico's. Je krijgt voldoende de tijd om te beslissen, de intake is geheel vrijblijvend. De behandeling wordt vakkundig en pijnloos uitgevoerd. De nazorg vanuit de praktijk mag er ook zijn, je wordt zelfs gebeld met de vraag hoe het gaat. Dokter bracht wil erg graag vakwerk afleveren!
- Ureterp
10

Zeer tevreden.

De uitleg was duidelijk. Mark neemt er alle tijd voor. Tijdens de operatie was het heel relaxed. Je wordt steeds op je gemak gesteld. En het resultaat is perfect. Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan. Heb geen vermoeide ogen meer en mijn ogen zijn weer te zien. Ik krijg veel positieve reacties van mijn omgeving. Zelfs van mensen die niet weten dat ik een ooglidcorrectie heb gehad. Ik heb Oogmark al bij verschillende vriendinnen aanbevolen.
- Opende
10

Zeer tevreden

Na een vriendelijk en deskundig intake gesprek meteen een afspraak gemaakt voor een bovenooglid correctie. Ik draag al 42 jaar met veel plezier harde contactlenzen maar had de laatste tijd steeds meer een gevoel van irritatie net alsof mijn oogleden er op drukten vooral in de avond had ik last en dan deed ik ze maar uit. Sinds de correctie draag ik ze weer probleemloos zo lang als ik wil. Ook de prijs voor alles is heel redelijk in vergelijk met die van klinieken. Ik zal dr van Bracht en zijn team dan ook zeker aanbevelen. Griet Bos Wolvega
- Slijkenburg
10

Zeer goede persoonlijke aandacht

Tijdens het intakegesprek, de uiteindelijke operatie, alles bij elkaar vond ik het zeer prettig met dezelfde mensen te maken hebben. Het gaf mij een vertrouwd gevoel.
- HARKEMA
10

Super tevreden!!!

Zag wel wat tegen de ingreep op( bovenste oogleden liften), maar werd op mijn gemak gesteld door goede voorlichting. Ook een medicijn om rustig te zijn hielp me van mijn zenuwen af. Alles werd precies uitgemeten en ik had er alle vertrouwen in dat het goed kwam. Na de verdoving voelde ik geen pijn meer. Later wel, maar was goed te doen met paracetamol. Ook een aantal dagen dik en blauw om de ogen. Nu 3 mnd later zie je daar niks meer van. Ik ben super tevreden en ik zal het iedereen aanbevelen om deze ingreep bij Oogmerk te laten doen.!!!
- Warga
10

Deskundig, persoonlijk en vertrouwen!

Ik ben op alle vlakken positief! Intake gesprek en beoordeling van correctie objectief, duidelijk en volledig! Geweldige uitleg tijdens de behandeling en in de nazorg alle mogelijkheden voor informatie en contact. Arts reageert snel en adequaat in de dagen na behandeling bij vragen over verloop herstel! Alle lof!
- Dijken
10

Fantastisch, kundig, eerlijk en zeer professioneel team!

Juni 2020 een ooglid correctie laten doen. Vanaf het eerste moment contact had ik een zeer goed gevoel. Een gevoel van vertrouwen, eerlijkheid en respect werd gegeven. Een duidelijke uitleg wat de mogelijkheden waren en ook wat consequenties konden zijn. Tijd werd ruimschoots genomen voor uitleg geven. Tijd gekregen om hier over na te denken en werd niet aangedrongen. Zoveel vertrouwen gekregen dat toen ik naar huis reed gelijk wist, dit gaat goed komen. Volgende dag gelijk afspraak gemaakt. De correctie was volledig pijnloos, alleen de verdoving spuitjes prikten iets. Na controle ook zeer tevreden over. Drs M. van Bracht en team zijn toppers van de bovenste plank. Super tevreden en zeer blij met het resultaat. Ervaring nu (3 maand later) blijkt ook nog dat het meer dan goed is gelukt gezien ik minder vermoeid ben in de ogen en een ruimere blik heb. Ik zie er ook niet meer zo vermoeid uit. Al met al een zeer tevreden mens, elke dag blij dat ik deze ingreep heb laten doen en ik beveel Oogmark zeker aan bij andere mensen.
- Zandt
10

Ik zocht een veilig voelende maar ook betaalbare oplossing en die vond ik hier!

Ik kwam bij Oogmark na een zoektocht naar een behandelaar om een ooglidcorrectie te laten doen. Ik zocht een betaalbare maar vooral veilig voelende praktijk. Beide vond ik bij Oogmark. Er is veel tijd voor, tijdens maar ook na de ingreep. Persoonlijke aandacht en geen nummer. Het heeft mij uiteindelijk nog meer gebracht dan ik had gehoopt. Mooie frisse oogopslag maar ook zijn irritatie en branderige ogen verdwenen. Hoofdpijn door deze irritatie is weg. De ingreep zelf vond ik natuurlijk wel spannend maar je word heel goed begeleid door de arts en assistente en dat mij dat heeft geholpen rustig te blijven. Neem de adviezen na operatie ter harte en gun jezelf tijd voor herstel zou mijn tip nog zijn!
- Groningen
10

Bovenooglidcorrectie: prachtig resultaat!

Het is niet een makkelijke keuze om een bovenooglidcorrectie te laten doen. Bij drs. Mark van Bracht ben je écht aan het meest prettige en deskundige adres. Daarnaast is de ingreep bij Mark van Bracht ook nog eens een stuk goedkoper dan bij dure cosmetische klinieken. Na de intake waarbij je een eerlijk advies krijgt, kun je de keuze maken om het wel of niet te doen. Je wordt hierbij goed begeleid en krijgt alle informatie die je nodig hebt. De ingreep zelf is ontspannen en het team stelt je gerust. Je bent in goede handen bij dokter van Bracht. Ook de nazorg is uitstekend, want via een 06-nummer kun je na de ingreep bijvoorbeeld direct aan de arts vragen stellen. Al met al, een aanrader! Ik ben erg blij met het resultaat, mijn ogen zijn weer stralend en fris en ik krijg veel complimenten!
- Leeuwarden
9

Professioneel en eerlijk advies

Zeer professioneel en kundig van intake gesprek tot nacontrole Voor een bovenooglid correctie hoef je echt niet naar een kliniek of ziekenhuis. drs. M. van Bracht (Mark) van Oogmark geeft een eerlijk advies om het wel of niet te doen Al met al een zeer tevreden klant!
- Nij Beets
10

Ik ben zeer blij met het resultaat!

Eind mei 2020 mijn oogleden laten corrigeren. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste moment dat ik bij Oogmark binnen stapte had ik er een zeer goed gevoel bij. Je krijgt een eerlijk en goed advies. De operatie valt reuze mee. Zeer deskundige arts en assistentes.
- Spigt
10

Geen ingreep gehad, maar wel zeer tevreden

Ik liep al jaren met het plan rond: ik wil een ooglidcorrectie aan mijn linkerooglid. Deze was helemaal niet in verhouding met het rechter. Uiteindelijk heb ik de stap genomen toen ik op de website van Oogmark kwam. Dit sprak me wel aan. Mark van Bracht heeft de opties bekeken en hij kwam tot de conclusie om het niet te doen. Bij mij kan het in de toekomst door bepaalde invloeden averechts werken, nl. dat mijn oog niet meer kan sluiten. Het kan een tijdje goed gaan, maar pakt het wel verkeerd uit.....dan heb ik enorm spijt. Hij heeft dit allemaal goed uitgelegd, ik mocht het zelf beslissen, maar hij heeft het me afgeraden. Door het duidelijke advies heb ik het niet gedaan. Ik ben toch weer tevreden naar huis terug gekeerd, ook omdat ik weet waar ik aan toe ben. Deze praktijk doet niet zomaar een ingreep om te verdienen, maar kijkt met je mee of het echt wel kan. Dat hoor je wel eens anders, dan doet men onnodige ingrepen, alleen om geld te verdienen. En dat is hier echt niet aan de orde. Ik heb de ingreep niet gedaan, maar het voelt goed zo.
- Haulerwijk
10

Een frisse blik door een uitstekende ooglidcorrectie bij Oogmark in Drachten.

Zo blij dat ik de stap heb gezegd om door dr. M. van Bracht een ooglidcorrectie te laten doen. Na de intake voelde ik mij zeer op mij gemak en ik ben vol vertrouwen de behandeling tegemoet gegaan. Dr. M. van Bracht en zijn assistente hebben door hun juiste benadering, vanwege mijn prikangst mij geweldig door de operatie heen geholpen. Door het professioneel en menselijk contact met de assistente en dr. M. van Bracht, ben ik een blij mens met een frisse blik.
- Noordwolde
10

het viel me 100 % mee en ik ben ontzettend tevreden over het resultaat!!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ooglidcorrectie. Eerst een vrijblijvend en informatief gesprek waar ik direct al vertrouwen in had. De ingreep viel me ontzettend mee en ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Hij gaat heel nauwkeurig en hygienisch te werk en bovendien ontzettend aardig!
- Lippenhuizen
10

Geweldig

Na mijn eerste telefoontje was ik al om. Deskundig,vriendelijk. Op m'n eerste afspraak is alles duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten en wat haalbaar was. En het resultaat was meer dan dat ik gehoopt had. Al met al had ik dit veel eerder moeten doen.
- Leek
10

Persoonlijk en deskundig.

In het intake-gesprek werd alle tijd genomen om alles helder en duidelijk uit te leggen. Ik vond het best spannend om een ooglidcorrectie te laten doen, met name hoe de littekens zouden worden. Ook hier werd rustig de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en me gerust te stellen. Tijdens de ingreep werd er gezellig gepraat en werd er regelmatig even gevraagd hoe het met me ging. De nazorg was prima en het gaf me een goed gevoel dat ik ten allen tijde kon bellen( hoefde overigens niet) De behandeling en de consulten heb ik als heel deskundig, prettig en persoonlijk ervaren. Top Oogmark!
- Sneek
10

Zeer tevreden

Ben heel blij met het resultaat. Er word alle tijd voor je genomen, wat heel geruststellend is. Alles is mij enorm mee gevallen.
- Twijzelerheide
9

Eerlijk en ervaren

Na mijn intake heb ik een eerlijk advies gekregen waarin er goed werd meegedacht. Er was een duidelijke en heldere voorlichting en alles werd goed van te voren doorgesproken. Tijdens de operatie merk je dat er veel ervaring is en dat is erg prettig. De nazorg is keurig en bij mij is het resultaat boven verwachting!
- Drenthe
10

Fantastisch

Al jaren continue zware oogleden . Volgens omgeving er altijd moe uitzien. Via huisarts tip Oogmark kliniek gekregen. Na uitvoerige intake tot ingreep besloten. Ingreep zelf is mij erg mee gevallen. Leuke en ontspannen sfeer. Er wordt continue uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ook na de ingreep is dr vsn Bracht 24/7 bereikbaar voor eventuele problemen, wat gelukkig niet nodig was maar wel een vertrouwd gevoel geeft. Al met al heel erg blij met het eind resultaat. Zou het een ieder zeker aanraden.
- ZUIDHORN
10

Echt een uitstekende ervaring

Na een tijdje nagedacht te hebben over een bovenooglidcorrectie, de stap toch gezet bij dr. Van Bracht. Via een vriendin en mijn schoonheidsspecialiste, die beiden erg positief waren over deze arts, kwam ik bij hem terecht. En echt waar, ik kan geen minpunten bedenken over de ervaring, behandeling en communicatie van deze kliniek. Ze nemen je serieus, communicatie is duidelijk en snel, de behandeling zelf viel heel erg mee , na de tijd amper last gehad en het resultaat is heel mooi. Zelfs mijn hoofdpijn is minder geworden en mijn oogschaduw verdwijnt niet meer in een dikke plooi. Ook de nazorg is heel erg prettig en het herstel ging bij mij ook volgens het boekje. Bovendien is de prijs, vergeleken met andere klinieken, heel gunstig. Ook niet onbelangrijk. Al met al ben ik heel blij dat ik de ingreep bij dr. Van Bracht heb laten doen, ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!
- Drachten
10

uitstekende ervaring

Via huisartsenkliniek op facebook bij dr Bracht terecht gekomen. Via, via al goede recensies gehoord en gelezen. Dr Bracht neemt alle tijd en legt alles duidelijk uit en kijkt naar de mogelijkheden. Boven ooglidcorrectie was goed te doen , eerste 2 prikjes zijn wel vrij gevoelig, arts is daarna 24/7 bereikbaar, dat geeft een fijn gevoel. Ik ben nu eindelijk van mijn klachten af, geen vermoeide, zware en branderige ogen meer. Littekens zijn nauwelijks zichtbaar. Ik zou iedereen die dit overweegt met een gerust hart naar Dr. Bracht sturen.
- Meppel
148 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10